Dieumerci Mbokani maakte tegen Club Brugge de gelijkmaker nadat Schrijvers de Bruggelingen op voorsprong had gebracht. De spits van Antwerp maakte zijn elfde van het seizoen en staat zo duidelijk bovenaan het klassement van de Gouden Stier.

Elf doelpunten heeft Dieumerci Mbokani al in de Jupiler Pro League. De Congolees is zo de topschutter van de Belgische eerste klasse met redelijk veel marge. De nummer twee in het klassement, Hans Vanaken, kwam niet tot scoren en blijft steken op acht doelpunten. De spelverdeler van Club Brugge krijgt het gezelschap van Yohan Boli en Jonathan David. Boli scoorde voor STVV bij Cercle Brugge en David scoorde het tweede doelpunt van Gent tegen Genk. 

In het Pro Assist Century 21 klassement blijft Ruud Vormer autoritair aan de leiding. De Nederlander heeft elf keer iemand laten scoren en blijft zo mijlenver voor zijn twee grootste concurrenten Vadis Odjidja Ofoe en Onur Kaya. Zij hebben beiden zes assists op hun naam staan. Yunya Ito en Cyle Larin zijn allebei goed voor vijf assists. 

Tenslotte in de stand van de Clean Sheets is er niet veel veranderd. Simon Mignolet heeft nog altijd de meeste clean sheets met zijn acht stuks. Na de keeper van Club Brugge zien we een lange lijst van doelmannen met vijf clean sheets : Sammy Bossut,  Thomas Kaminski, Daniel Schmidt, Nicolas Penneteau, Arnaud Bodart en Hendrik Van Crombrugge.