Didier Lamkel Zé zal er straks niet bij zijn wanneer Antwerp de competitie hervat. De Kameroener zit nog steeds in de B-kern en blijft gestraft.

De 22-jarige middenvelder probeerde bij de start van de voorbereiding Luciano D'Onofrio onder druk te zetten door niet op te dagen voor de allereerste trainingen. Hij hoopte zo een verbeterd contract te krijgen, maar die actie is als een boemerang teruggekeerd. Zelf blijft hij ook het been stijf houden.

Lamkel Zé ontbreekt niet alleen op training, maar ook op de ploegfoto van The Great Old, die gisteren werd genomen. Hij vertoeft ondertussen al zo'n drie weken in de Antwerpse B-kern, waar hij apart traint met onder meer Kafoumba Touré en Nader Ghandri, waarop Antwerp niet meer rekent. Afgelopen weekend speelde Lamkel Zé wel mee in een oefenwedstrijd met de beloften, waar hij matchritme kon opdoen.

Door zijn koppig gedrag mist de middenvelder de eventuele Europese wedstrijden tegen Viitorul. Ook de eerste competitiewedstrijd in Eupen zal aan hem voorbij gaan. Ook Sander Coopman (hoogzwangere vrouw) en Daniel Opare (knieblessure) ontbreken trouwens op de eerste ploegfoto.