Eupen speelt thuis gelijk tegen STVV. In zijn laatste wedstrijd voor Eupen mist Luis Garcia nog een penalty die Eupen de overwinning zou geven. Na de rust zorgden Kamada en Castro-Montes voor de 1-1 eindstand op het scorebord.

Na 45 minuten stond de beste kans op naam van Kamada. STVV kon Sylla drie keer wegsturen, maar ofwel werkte de aanvaller slecht af ofwel zat Blondelle er tussen. De tweede helft was een heel stuk aangenamer. Na tien minuten hadden we al twee doelpunten gezien.

Eerste scoorde Kamada op aangeven van Sekine. De flankaanvaller legde Castro-Montes in de luren en speelde daarna Kamada aan. De reactie van Eupen liet niet lang op zich wachten. 
Castro-Montes veroverde de afvallende bal van De Sart en jaagde de bal keihard tegen de netten. 

Rond minuut 70 kopte Bushiri op doel. Pirard zat erlangs en Teixeira koos om de bal uit doel te slaan. Rood voor de verdediger van STVV en penalty voor Eupen. Luis Garcia had de kans om te scoren in zijn afscheidswedstrijd, maar hij schoot de bal tegen de lat.
Na de gelijkmaker ging Eupen nog voor de overwinning. Ze kregen nog een grote kansen met de goed ingevallen N'Dri, die Pirard tot meerdere reddingen dwong. 

MOMENT - MAN - MENING
het MOMENT 
van de match
De rode kaart van Teixeira was het kantelmoment van de wedstrijd. Na de uitsluiting was Eupen de betere ploeg. STVV kon Van Crombrugge niet meer bedreigen. 
de MAN 
van de match
Siebe Blondelle stond 90 minuten zeer secuur te verdedigen. Hij hield Sylla zonder problemen uit de match en maakte geen fouten. 
onze MENING 
over de match
Beide ploegen maakten er in de tweede helft een leuke partij van. STVV begon het sterkste aan de laatste 45 minuten, maar na de uitsluiting van Teixeira was Eupen de betere ploeg.