Richairo Zivkovic heeft een contract getekend in China. Hij verlaat KV Oostende en gaat voetballen bij de Chinese tweedeklasser Changchun Yatai.

Het hing al even in de lucht, maar de kogel is door de kerk. Richairo Zivkovic verlaat KV Oostende. Hij gaat voetballen in de Chinese tweede klasse bij Changchun Yatai. "Soms zagen we wel degelijk flitsen van zijn talent, maar de grote doorbraak bleef ook bij ons uit," aldus Sportief Directeur Hugo Broos.

"Het was geen geheim dat Zivkovic een duur contract had en dat hij mocht vertrekken indien er zich een interessante opportuniteit voordeed. Die kwam nu uit de bus met de Chinese tweedeklasser Changchun Yatai. De transfer is voor alle partijen een win-win situatie. KVO recupereert een groot deel van het transferbedrag dat het in 2017 voor hem betaalde én Zivkovic ondertekende er een lucratief contract. Iedereen gelukkig dus en met de komst van Tom De Sutter anticipeerden wij trouwens al op zijn vertrek. We wensen Richairo het allerbeste toe in het verdere verloop van zijn carrière", aldus Broos.