zaterdag 15.02.2020 20:00 #STVCER
Einde
(0-0)
93'

EINDE
Cercle kan de voorsprong vasthouden en pakt de drie punten op het veld van STVV. De Bruggelingen staat zo op drie punten van Waasland-Beveren in het klassement.

Gele kaart
87'

Na een afgeweken schot van Sousa valt de bal in de voeten van Colidio en die kan uithalen. Moser is bij de pinken en redt. STVV krijgt wel nog een corner, maar Konate kopt die naar de cornervlag.

In
In
82'

Daar is Cercle dan toch eens. De Bruggelingen passen goed heen en weer en uiteindelijk krijgt Hotic de bal. Hij legt hem goed voor zijn linker en haalt verschroeiend uit. Zijn schot vliegt net naast het doel van Steppe.

79'

Cercle vergeet te voetballen en zo kan STVV meer en meer druk zetten. De Limburgers krijgen meer en meer kansen.

76'

Na een corner krijgt Cercle de bal niet goed weg. Suzuki krijgt de bal op de flank en geeft de bal aan Durkin, maar zijn schot gaat over.

75'

Sousa haalt even de innerlijke Messi naar boven. Hij zet vier man in de wind, maar hij kan zijn schot niet meer richten naar doel.

72'

Colombatto ziet geen andere optie om het maar eens van zeer vet te proberen. Zijn schot gaat ver over en de supporters van Cercle zijn daar zeer blij mee.

In
In
Gele kaart
66'

Even een opstootje waarbij De Belder en Sankhon geel krijgen. De zenuwen zijn duidelijk aanwezig.

Gele kaart
64'

DOELPUNT
Prachtige vrije trap van Hoggas vliegt in de linkerbovenhoek. Hoggas zet zijn ploeg op voorsprong en zo komt Cercle virtueel op drie punten van Waasland-Beveren. Steppe kan dan toch geklopt worden.

Doelpunt
Gele kaart
Gele kaart
57'

Hoggas dribbelt en loopt de zestien meter binnen, maar hij vindt weer het gaatje niet. Zijn schot wordt geblokt. Cercle zal dringend zijn kansen moeten afmaken of het zal de deksel op de neus krijgen.

55'

Chatziisaias springt hoger dan de rest op de corner van Peeters. Steppe heeft opnieuw een goede redding in huis.

50'

Ook bij STVV staat het vizier niet op scherp. Suzuki wordt één op één met Moser gezet door De Bruyn, maar de Japanner kan de bal niet tussen de palen plaatsen.

47'

Eppel mist onwaarschijnlijk de kans op de 0-1. Hoggas staat onside en legt de bal terug op Eppel. De spits trapt gewoonweg naast de bal. Cercle morst opnieuw met kansen.

In
46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
Cercle Brugge start de tweede helft. Kunnen de Bruggelingen de drie punten pakken op Stayen?

45'

RUST
Na een goed begin van de wedstrijd daalde het niveau van de wedstrijd. We gaan rusten zonder doelpunten te hebben gezien. Het is 0-0.

43'

Eppel wordt fabuleus weggestuurd door Peeters. De spits staat één op één met Steppe, maar de keeper staat goed gepositioneerd en kan de bal uit zijn doel houden.

Gele kaart
Gele kaart
38'

Colidio wordt net buiten de zestien neergehaald door Panzo. De verdediger van Cercle krijgt een gele kaart, maar de spelers van STVV zagen graag een rode. In het protest krijgt Colidio zelf ook geel. Daarna trapt hij de vrije trap over het doel van Moser.

35'

Sint-Truiden is zeer slordig in balbezit. De Limburgers maken veel fouten in de opbouw.

Gele kaart
30'

De Belder is iets te enthousiast. Hij staat regelmatig buitenspel.

28'

Cercle blijft nu en dan STVV pijn doen. De Bruggelingen hebben al enkele corners kunnen versieren.

23'

De wind speelt Sankhon parten. Zijn voorzet krijgt een extra zetje van de wind en vliegt over de achterlijn. Een extra factor om mee rekening te houden.

18'

Cercle vindt goed de ruimtes op de flanken. Na een goede voorzet van de linkerflank kan Eppel koppen. De bal vliegt niet ver over.

13'

De Belder staat één op één met Steppe. Hij kan de bal afspelen naar Eppel, maar hij ziet zijn ploegmaat niet staan. De Belder schiet op Steppe waardoor ook deze grote kans niet wordt benut door Cercle.

9'

Suzuki recupereert de bal diep in de helft van Cercle. Hij legt af voor Durkin, die de bal over het doel schiet. Er zit veel vaart in het spel.

7'

Wat een kans voor Eppel. Hij krijgt de bal op de rand van de zestien en kapt zich daarna goed vrij. Bij het afwerken kiest hij echter de verkeerde hoek en wordt de bal in corner geduwd.

6'

Sint-Truiden krijgt een vrije trap op een interessante plaats. Colombatto probeert de bal in de verre hoek te trappen, maar zijn schot gaat ver over.

4'

Cercle gaat op zoek naar de drie punten. Biancone wordt gezocht op de rechterflank en hij levert een goede voorzet. Eppel krijgt de bal net niet onder controle waardoor STVV kan ontzetten.

1'

AFTRAP
STVV mag de wedstrijd aftrappen in eigen stadion.

Wedstrijdstatistieken

STV
CER
5
Hoekschoppen
6

Huidige vorm

STV
CER
+
+
x
x
+
x
+
x
x
x

Laatste 10 wedstrijden

STV
CER
10
Doelpunten
5
2
Tweede gele kaarten
0
14
Gele kaarten
25
3
Gewonnen wedstrijden
1
2
Verloren wedstrijden
4
0
Rode kaarten
1
5
Doelpunten tegen
8
0
Gelijke spelen
0
5
Wedstrijden
5

Head to Head

Gewonnen
1
Verloren
1

3

Gespeeld
Gelijk

1

Gewonnen
1
Verloren
1

Recente ontmoetingen

zaterdag 09.11.2019 20:00
CER
2 - 1
STV
zaterdag 26.01.2019 20:00
CER
1 - 2
STV
zaterdag 28.07.2018 20:00
STV
0 - 0
CER