zaterdag 02.11.2019 20:00 #MOUANT
Einde
(0-1)
93'

EINDE
Moeskroen wint thuis tegen Antwerp met 3-1. Antwerp controleerde de wedstrijd in de eerste helft, maar Moeskroen herstelde zichzelf in de tweede. Na verschillende wedstrijden zonder winst, pakt Moeskroen nog eens de drie punten.

In
88'

De bal wil er maar niet in voor Antwerp. Nu krijgt Haroun een torenhoge kans, maar Godeau brengt redding op de lijn.

In
82'

Immense kans voor Lamkel Ze. Buta met een fantastische voorzet, maar Lamkel Ze schiet de bal over. Dat was de kans op de aansluitingstreffer voor Antwerp.

Doelpunt
80'

DOELPUNT
3-1 voor Moeskroen. Godeau staat helemaal alleen aan de tweede paal en kan de doorgekopte bal van Queiros zonder problemen binnentikken. Antwerp moet nu duidelijk aan de bak komen.

Gele kaart
76'

Hier is Antwerp dan toch. Refaelov dribbelt door het centrum van Moeskroen en haalt uit met zijn linker. Vasic heeft een goede redding in huis en tikt de bal over.

Doelpunt
74'

DOELPUNT
Mooie goal van Moeskroen. Osabutey knokt zich eerst op de rechterflank voorbij De Laet en geeft de bal mee met Ciranni. De bal komt bij Omoigui, die de bal inspeelt op de lopende Osabutey. Die laatste trapt de bal knap binnen. In de herhaling is er wel te zien dat de bal afwijkt. Moeskroen zowaar op voorsprong. Het is 2-1.

In
72'

Antwerp bevindt zich nog eens in het strafschopgebied van Moeskroen. Refaelov, Lamkel Ze, Haroun en Mirallas kunnen echter allemaal niet afdrukken.

69'

Moeskroen voetbalt beter dan Antwerp momenteel. Boya vindt Osabutey op de rechterflank, die Omoigui goed bedient. De spits kopt de bal echter langs het doel van Bolat.

68'

Hocko heeft zich al een paar keer laten opmerken met enkele goede passes. Nu kapt hij zich goed vrij en trapt op doel. Bolat kan makkelijk redden. Bij Antwerp komt Refaelov Benson vervangen.

In
In
66'

Het antwoord van Antwerp is niet fantastisch. Ze zetten aanvallend meer druk, maar de passes en voorzetten komen niet voor doel. De Antwerpenaren zijn in de tweede helft nog niet gevaarlijk geweest.

Gele kaart
60'

DOELPUNT
Uit het niets scoort Moeskroen de gelijkmaker. Ciranni zet zich achter een vrije trap. Eerst trapt hij in de muur, maar dan rolt de bal terug in zijn voeten. Hij haalt verschroeiend uit en Bolat kan alleen maar kijken hoe de bal naast hem in doel verdwijnt. Dit was de eerste kans uit de tweede helft. Het staat 1-1.

Doelpunt
52'

Er zit te weinig snelheid in het spel van beide ploegen. Ook de passing is niet goed genoeg. Boya kan Osabutey wegsturen, maar de bal komt niet aan.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
Moeskroen trapt de tweede helft opgang. Kunnen ze de achterstand ophalen?

45'

RUST
Antwerp gaat rusten met een voorsprong. Mbokani zette zijn ploeg op voorsprong na een mooie voorzet van Benson. De flankaanvaller was een echte gesel voor de verdediging van Moeskroen. Het is 0-1 voor Antwerp.

44'

Benson zit goed in de wedstrijd. Bij Moeskroen hebben ze echt last van zijn snelheid en dribbels.

36'

De flanken van Antwerp, Lamkel Ze en Benson, zorgen voor veel problemen achterin bij Moeskroen met hun snelheid. Alleen vinden ze Mbokani iets te weinig voor doel.

In
34'

Opnieuw een mooie combinatie tussen Benson en Mbokani, maar het is Mirallas die met de bal gaat lopen. Hij krijgt de bal amper onder controle en Vasic kan de bal oprapen. Antwerp is week een stuk gevaarlijker.

Doelpunt
31'

DOELPUNT
Wie anders dan Mbokani zet Antwerp op een voorsprong. Benson heeft een geweldige flits in petto op de rechterflank na het doorkoppen van Mbokani. De spits van Antwerp loopt snel naar het penaltypunt om de goede voorzet van Benson binnen te koppen. Het is 0-1 voor Antwerp.

Gele kaart
27'

Lamkel Ze toont zijn fysieke mogelijkheden en draait zich voorbij zijn tegenstander. Hij kan ook nog een voorzet trappen in de voeten van Mirallas. De Belg schiet, maar recht op de doelman van Moeskroen.

Gele kaart
23'

Bolat kan een voorzet van Garcia plukken en speelt dan meteen in op Mirallas. De Belg lanceert Lamkel Zé, maar hij wordt foutief gestopt. Het tempo geraakt niet in de wedstrijd. Beide teams laten dat niet toe.

19'

De wedstrijd is meer evenwichtig. Moeskroen eist meer en meer de bal op, maar doet er voorlopig niet veel mee. Het is ook al even geleden dat Vasic op de proef is gesteld.

15'

Eerste kans voor Moeskroen. Omoigui dwarrelt rond de zestien van Antwerp en vindt Garcia op de flank. Osabutey staat de wachten voor doel, maar Hoedt weet de bal tijdig weg te werken.

9'

Antwerp controleert de wedstrijd volledig. De mannen van Bölöni laat Moeskroen niet voetballen.

4'

Haroun krijgt de bal op de rand van de zestien en beslist om uit te halen. Vasic heeft moeite met de bal en laat hem los. Gelukkig kan zijn verdediging de bal wegwerken.

2'

Mbokani meteen met een grote kans. De spits van Antwerp tikt de bal amper naast, maar hij staat wel buitenspel.

1'

AFTRAP
Godeau wint de toss en laat Antwerp de wedstrijd aftrappen. Kan Moeskroen in eigen huis nog eens winnen of zal Antwerp zich verder nestelen in de top zes?

Wedstrijdstatistieken

MOU
ANT
5
Hoekschoppen
5

Huidige vorm

MOU
ANT
x
x
x
+
x
x
x
+
+
x

Laatste 10 wedstrijden

MOU
ANT
5
Doelpunten
9
0
Tweede gele kaarten
1
17
Gele kaarten
14
1
Gewonnen wedstrijden
2
4
Verloren wedstrijden
3
0
Rode kaarten
0
8
Doelpunten tegen
9
0
Gelijke spelen
0
5
Wedstrijden
5

Head to Head

Gewonnen
0
Verloren
3

4

Gespeeld
Gelijk

1

Gewonnen
3
Verloren
0

Recente ontmoetingen

woensdag 26.12.2018 14:30
ANT
2 - 1
MOU
zaterdag 11.08.2018 20:30
MOU
0 - 1
ANT
zaterdag 09.12.2017 20:00
ANT
1 - 0
MOU
zondag 29.10.2017 20:00
MOU
2 - 2
ANT