zondag 20.10.2019 14:30 #KVMANT
Einde
(2-1)
Doelpunt
96'

EINDE
Het zit erop. KV Mechelen wint in eigen huis met 3-1 van Antwerp. De thuisploeg kwam na negentien minuten op achterstand, maar rechtte de rug nog voor de pauze. In de tweede helft kon Antwerp te weinig dreigen, waarna Vanlergberghe de 3-1 eindstand op het bord zette.

95'

DOELPUNT
Vanlerberghe doekt de boeken definitief dicht! Na een slechte lange bal van Refaelov kan de thuisploeg tegenprikken. De bal belandt tot bij Vanlerberghe, die de 3-1 voorbij Bolat krult.

93'

Plots moeten de bezoekers terug in het defensief. Hairemans neemt het doel onder vuur, Bolat bokst in corner.

91'

Antwerp zet alles op alles. Mbokani kopt een lange bal bijna door tot bij Gano, maar Thoelen snoept de bal vlak voor de neus van de spits weg.

90'

Thoelen mispakt zich aan een voorzet, waardoor de bal voor de voeten van Haroun valt. De aanvoerder van Antwerp tikt de bal echter te ver van de voet.

Gele kaart
In
In
85'

Arslanagic haalt plots verrassend uit. Zijn schot lijkt gevaarlijk, maar gaat uiteindelijk toch enkele meters naast.

In
83'

Mirallas versiert een vrije trap op een leuke plek. Hij knalt de vrijschop vervolgens wel zelf in het muurtje.

In
79'

Lamkel Ze vindt het hoofd van Mbokani, maar de Congolees kan geen richting geven aan zijn kopbal. Bovendien had de scheidsrechter ook een fout op Bateau gezien.

77'

KV Mechelen geraakt nog amper over de middellijn. De bezoekers blijven zoeken naar een opening.

In
74'

De druk van Antwerp neemt alsmaar toe. Bij KV Mechelen krijgen ze bal niet goed weg. Refaelov jaagt de bal vervolgens over het doel van Thoelen.

68'

Buta haalt de achterlijn na een knap balletje van Refaelov. Zijn voorzet wordt in extremis weggewerkt door Bateau.

Gele kaart
63'

Het was bijna weer prijs op corner voor de thuisploeg. Mbokani kopt gevaarlijk richting zijn eigen doel. De bal gaat een dikke meter naast.

60'

De ruimtes worden alsmaar groter aan beide kanten. Mirallas ziet zijn kans schoon om uit te halen, maar zijn schot strandt tegen het lichaam van Peyre.

Gele kaart
In
55'

Bölöni gooit zijn tactiek over een andere boeg. Coopman moet naar de kant voor Gano.

54'

De Camargo redt nu de meubelen voor de doellijn. Hoedt neemt een corner mooi op de slof, maar De Camargo staat zijn doelman bij.

Gele kaart
52'

De frustratie begint stilaan toe te nemen bij de bezoekers. Mbokani lijdt balverlies bij De Camargo, waarna de spits zijn collega langs achteren onderuit tikt. Het levert Mbokani een geel karton op.

47'

KV Mechelen is de tweede helft aan een rotvaart gestart. Togui komt enkele centimeters te kort om een voorzet binnen te koppen. De Camargo was dan weer te ver doorgelopen.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De tweede helft gaat van start.

Doelpunt
45'

RUST
Het is tijd voor de rust. KV Mechelen leidt met 2-1. Antwerp kwam op voorsprong via Mbokani, maar de thuisploeg rechtte de rug vlak voor de pauze. Peyre zorgde voor de gelijkmaker, De Camargo scoorde de 2-1.

45'

DOELPUNT
De daaropvolgende corner levert de 2-1 van De Camargo op. Kaya tikt kort tot bij Storm, die het hoofd van De Camargo aan de eerste paal vindt. De spits kopt uitstekend in de verste hoek binnen.

44'

Antwerp denkt nog eens aan aanvallen, maar het is KV Mechelen dat gevaarlijk wordt op de tegenaanval. Bolat duwt het schot van Storm uit de benedenhoek.

Doelpunt
40'

DOELPUNT
Peyre kopt de gelijkmaker tegen de touwen! Kaya mag een afgeslagen corner nog eens voor doel zwiepen. Hij vindt het hoofd van Peyre, die van dichtbij voorbij Bolat kopt: 1-1.

38'

Plots zaait een lange bal toch paniek achterin bij KV Mechelen. Corryn tackelt de bal echter uitstekend uit de voeten van Coopman.

37'

Antwerp komt totaal niet meer aan voetballen toe. Mirallas en Lamkel Ze staan als links- en rechtsachter te spelen, maar het tempo van KV Mechelen ligt te laag om de bezoekers uit verband te spelen.

Gele kaart
33'

Mirallas trekt Van Cleemput nogal opzichtig tegen de grond. Het levert hem de tweede gele kaart van de wedstrijd op.

31'

Buta krijgt veel ruimte op zijn rechterflank. Zijn voorzet richting de tweede paal is niet onaardig, maar Mbokani dringt te weinig aan bij Bateau om de verdediger echt in de penarie te werken.

28'

Het is even zoeken voor KV Mechelen. De thuisploeg speelt geen slechte wedstrijd, maar het geraakt voorlopig niet meer aan doelrijpe kansen.

Doelpunt
19'

DOELPUNT
Mbokani trapt Antwerp op voorsprong! Na een knappe aanval krijgt Coopman plots een zee van ruimte. De middenvelder bedient Mbokani op het perfecte moment, die de 0-1 op een presenteerblaadje mag binnen duwen.

17'

Mbokani wordt voorlopig niet in het Antwerpse aanvalsspel betrokken. De Congolees ziet eindelijk eens een bal zijn richting uit komen, maar de voorzet was te hoog.

11'

We kijken naar een boeiende openingsfase. Kaya neemt een afvallende bal meteen op de slof. Zijn schot hobbelt enkele meters voorlangs.

Gele kaart
7'

Lamkel Ze gaat gretig tegen de grond na vermeend contact met Thoelen. Vandriessche oordeelt dat het een schwalbe is en geeft de spits meteen geel.

6'

Antwerp antwoordt meteen via Lamkel Zé. Hij ontglipt bij twee tegenstanders, maar Refaelov knalt zijn aflegger een twintigtal centimeter over de kooi van Thoelen.

5'

De eerste grote kans is voor de thuisploeg. Vanlerberghe lepelt de bal tot bij Togui, die in één tijd een metertje naast mikt.

4'

Storm dropt een eerste voorzet richting De Camargo. De spits komt enkele passen te laat om gevaar te kunnen stichten.

1'

AFTRAP
De bezoekers trappen de wedstrijd op gang.

Wedstrijdstatistieken

KVM
ANT
44
Balbezit
56
6
Hoekschoppen
1
13
Fouten
13
6
Schoten op doel
1
3
Schoten naast doel
5

Huidige vorm

KVM
ANT
+
+
x
x
+
+
x
+
+
x

Laatste 10 wedstrijden

KVM
ANT
7
Doelpunten
8
0
Tweede gele kaarten
1
18
Gele kaarten
16
3
Gewonnen wedstrijden
3
2
Verloren wedstrijden
2
2
Rode kaarten
0
12
Doelpunten tegen
7
0
Gelijke spelen
0
5
Wedstrijden
5

Head to Head

Gewonnen
0
Verloren
1

2

Gespeeld
Gelijk

1

Gewonnen
1
Verloren
0

Recente ontmoetingen

zaterdag 25.11.2017 18:00
ANT
0 - 0
KVM
zaterdag 19.08.2017 20:30
KVM
1 - 2
ANT