Sport.be

Atletiek

ISTAF Indoor na Berlijn nu ook in Düsseldorf

06.02.2020 | Erik Duchateau

ISTAF INDOOR / Camera 4

Met meer dan 12.000 toeschouwers is de ISTAF Indoor in Berlijn de grootste indooratletiekmeeting ter wereld. In 2021 komt er voor deze succesvolle vernieuwende meeting een broertje bij: de ISTAF Indoor in Düsseldorf.

Düsseldorf heeft een rijke atletiektraditie. Dinsdag vond er de 15de editie van de PSD Bank Athletics Meeting plaats, maar in de huidige zaal botst de meeting op haar limieten. Met 2000 atletiekfans was het elk jaar een vol huis, maar de vraag naar tickets was veel groter dan de capaciteit toeliet. Vanaf volgend jaar verhuist de meeting naar de ISS Dome, waar 10.400 toeschouwers van het atletiekspektakel zullen kunnen genieten.

En een spektakel zal het zeker worden, want Düsseldorf treedt in de voetsporen van Berlijn en wordt een ISTAF Indoor-meeting. De ISTAF Indoor in de Duitse hoofdstad maakt al furore sinds 2014. Op 14 februari vindt de zevende editie plaats in de Mercedes-Benz Arena in Berlijn. Met vuurwerk, muziek en speciale lichteffecten worden de atleten naar topprestaties gestuwd. Elk jaar komen meer dan 12.000 atletiekfans van dit unieke topsportspektakel genieten en vanaf volgend jaar kan dat dus ook in Düsseldorf.

De eerste editie van de ISTAF Indoor in Düsseldorf zal plaatsvinden op 31 januari 2021. 5 februari 2021 is de datum voor de achtste editie van de ISTAF Indoor in Berlijn.

Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer