Sport.be

Algemeen

Club Brugge werkt eerste veldtraining af en stelt nieuwe shirts voor

22.06.2020 | Erik Duchateau

Belga

Na de medische testen van vrijdag en zaterdag vond maandag de eerste veldtraining van Club Brugge plaats. Na afloop van die eerste trainingssessie in het Belfius Basecamp in Westkapelle werden de nieuwe shirts voor volgend seizoen voorgesteld.

De nieuwe shirts ogen erg vertrouwd voor de fans. Club Brugge zal ook volgend seizoen tijdens de thuiswedstrijden in de traditionele verticale blauw-zwarte strepen spelen. Het uitshirt is wit met diagonale grijze lijnen.

Om 10u30 kreeg Philippe Clement een groep vol met vertrouwde namen te zien voor de eerste training. Van de sterkhouders van vorig seizoen ontbraken enkel Simon Deli (die nog in Ivoorkust vertoeft) en Percy Tau (die tot 30 juni van Brighton wordt gehuurd en waarvan nog niet duidelijk is of hij ook volgend seizoen nog voor Club zal uitkomen).

Kaveh Rezaei en Amadou Sagna, vorig seizoen uitgeleend aan respectievelijk Charleroi en KV Oostende, waren wel van de partij. Ook beloften Noah Aelterman, Thomas Van Den Keybus, Siemen Voet en Senne Lammens mochten meetrainen met de A-kern. In die A-kern is geen plaats meer voor Jordi Vanlerberghe, Cyril Ngonge, Karlo Letica en Guillaume Hubert.

Mis deze events niet

Meer