Sport.be

Algemeen

KV Mechelen: 'Geschil met Verrips definitief en volledig beëindigd'

22.03.2020 | Erik Duchateau

Belga

KV Mechelen meldt dat het een minnelijk akkoord bereikt heeft met ex-doelman Michael Verrips, die eind vorig seizoen eenzijdig zijn contract opzegde en naar het Engelse Sheffield United trok.

"In juli van vorig jaar had Michael Verrips zijn contract met KV Mechelen eenzijdig beëindigd in de overtuiging dat de extra-sportieve omstandigheden destijds de verdere professionele samenwerking onmogelijk maakten", klinkt het op de website van KV Mechelen.

"De arbeidsrechtbank van Mechelen werd gevat om dit arbeidsrechtelijke geschil te beslechten. Ook FIFA werd gevat om een klacht te behandelen."

"Ondertussen heeft Michael Verrips getekend bij Sheffield United, momenteel zesde gerangschikt in de Premier League, waar hij zijn sportieve groei doorzet. KV Mechelen, van haar kant, realiseert in afdeling 1A een zeer sterk seizoen, waarmee de club haar sportieve status verder weet te versterken."

"In deze positieve context zijn de twee partijen erin geslaagd om een gemeenschappelijke basis te vinden en hebben zij het geschil tussen hen definitief en volledig beëindigd."

"KV Mechelen en Michael Verrips zullen verder niet meer over dit onderwerp communiceren. "

Mis deze events niet

Meer