Sport.be

Algemeen

Blijven bewegen is de boodschap!

21.03.2020 | Gert-Jan Weyters

Belga

In deze moeilijke periode is blijven bewegen de boodschap! Gelukkig is er met Keep Moving een virtueel alternatief voor de uitgestelde evenementen en dankzij Blijf Sporten geeft Sport Vlaanderen heel wat praktische richtlijnen.

Blijven bewegen: het is - misschien nu meer dan ooit - heel belangrijk. Wie fit en gezond is, is immers minder snel vatbaar voor virussen. Naast de preventieve gezondheidsmaatregelen rond hygiëne en de beperking van sociaal contact prijkt lichaamsbeweging oververdiend op de derde (podium)plaats

Via Keep Moving kan je virtueel blijven deelnemen aan je favoriete evenementen. Elke virtuele medaille die na een prestatie wordt uitgereikt, gaat naar (iemand uit) de zorgsector. Op die manier steek je de zorgverleners een hart onder de riem in deze moeilijke periode.

Blijf Sporten

Dankzij Sport Vlaanderen kan je via Blijf Sporten heel wat praktische richtlijnen voor veilig bewegen, trainen en sporten vinden voor tijdens deze corona-periode. Ook zijn er heel wat handige tips terug te vinden om binnen actief te blijven.

Mis deze events niet

Meer