Sport.be

Algemeen

Geen groepstrainingen meer bij Waasland-Beveren

17.03.2020 |

Belga

Rode lantaarn Waasland-Beveren laat de groepstrainingen van vandaag/dinsdag en woensdag niet meer doorgaan, zo maakte de club dinsdag bekend. "De dagen nadien waren sowieso al vrije dagen. Wanneer de groep opnieuw samen komt, is nog niet bekend. Dat voetbal momenteel slechts bijzaak is, is een understatement. De volksgezondheid primeert", klinkt het in een mededeling.

"De spelers krijgen een trainingsprogramma voor thuis. Het wordt hen duidelijk afgeraden om contact te hebben met elkaar en andere mensen. Iedereen moet momenteel zijn gezond verstand gebruiken en doen wat opgedragen wordt." Bij tweedeklasser Roeselare zijn er geen trainingen meer tot 25 maart. Ook daar krijgen de spelers een individueel programma dat vanop afstand opgevolgd moet worden. De club moet Play-off III nog spelen, maar weet nog niet wanneer of hoe.

Alle sportactiviteiten zijn in Belgiƫ immers tot en met 3 april stopgezet. Volgens de maatregel mag er wel nog getraind worden, maar toch beslisten al heel wat clubs om alle deuren te sluiten.

Mis deze events niet

Meer