Sport.be

Algemeen

Real Madrid in quarantaine na positieve test basketspeler

12.03.2020 |

Belga

Het voetbal- en het basketteam van Real Madrid zijn volledig in quarantaine geplaatst nadat een speler van het basketteam positief getest heeft op het coronavirus, zo bevestigt de club van onze landgenoten Thibaut Courtois en Eden Hazard donderdag.

"Sinds de positieve test is het aanbevolen om beide teams in quarantaine te plaatsen, aangezien ze de faciliteiten van het Ciudad Real Madrid delen", zo klinkt het in de mededeling. Valdebebas gaat volledig in lockdown. "Evenzo is er besloten de faciliteiten van Ciudad Real Madrid te sluiten en wordt ook aanbevolen dat alle Real Madrid-medewerkers in quarantaine blijven. De wedstrijden van donderdag en vrijdag in de Euroleague-basketbal en LaLiga, worden niet gespeeld."

Ook de terugwedstrijd in de achtste finales van de Champions League van komende week op bezoek bij het Manchester City van Kevin De Bruyne zal niet gespeeld kunnen worden. Zowel Hazard als Courtois is momenteel met een blessure buiten strijd bij Real. Spanje is na Italië het zwaarst getroffen land in Europa, en dan vooral de hoofdstedelijke regio en het Baskenland. Intussen werd reeds beslist om de competitie twee speeldagen stil te leggen.

Mis deze events niet

Meer