Sport.be

Algemeen

Meeusen vertrekt bij Corendon-Circus

04.11.2019 | Erik Duchateau

Belga

De wegen van Corendon-Circus en Tom Meeusen zullen op 31 december scheiden, dat is vorige week in onderling overleg beslist.

Tom Meeusen vervoegde in 2017 Beobank-Corendon (ondertussen uitgegroeid tot Corendon-Circus) nadat hij jarenlang in loondienst reed voor Telenet-Fidea. De Essenaar moest binnen Corendon-Circus het middenveld achter Mathieu Van der Poel versterken en kreeg dit jaar ook een plaats in de Pro Continentale ploeg.

"Bij Corendon-Circus is Meeusen op 31 december einde contract. Vorige week werd er in onderling overleg en in een goede verstandhouding beslist om dat contract niet te verlengen", luidt het in een persbericht van de ploeg. "Corendon-Circus had de intentie om nog te verlengen voor één jaar maar niet voor lange termijn. Meeusen heeft een nieuwe uitdaging gevonden, daar wordt later deze week over gecommuniceerd."

"We willen Tom bedanken voor zijn inzet de afgelopen drie jaar en we wensen hem het beste toe voor het vervolg van zijn carrière", meldt Corendon-Circus nog. 

Ook Meeusen reageert in het persbericht: "Ik ben aangetrokken om voor de prijzen te strijden in de crossen waar Mathieu niet was, maar daar ben ik jammer genoeg nooit echt in geslaagd. Corendon-Circus heeft mij alle kansen gegeven en ik ben enorm dankbaar dat ik voor de ploeg heb kunnen fietsen, waar ik altijd stiekem supporter van zal blijven."

Mis deze events niet

Meer