Sport.be

Algemeen

Eupen huurt Iraanse en Venezolaanse international

02.09.2019 | Erik Duchateau

Belga

Eupen heeft zich versterkt met de Iraanse international Omid Ebrahimi en de Venezolaanse international Adalberto Penaranda.

De 31-jarige Ebrahimi, een defensieve middenvelder, wordt tot het einde van het seizoen op huurbasis overgenomen van het Qatarese Al Ahli. Ebrahimi speelde 42 wedstrijden voor zijn land. Op het WK in Rusland was hij vorig jaar titularis in de drie groepswedstrijden.

Na de komst van de Iraanse international Omid Ebrahimi zondagavond heeft Eupen maandag op de slotdag van de zomermercato nog eens toegeslagen op de transfermarkt. De 22-jarige Venezolaan Adalberto Penaranda, een aanvaller, komt op huurbasis over van Premier League-club Watford.

Penaranda streek in de zomer van 2015 in Europa neer bij Udinese. Dat verhuurde hem een eerste keer aan Granada. In de zomer van 2016 nam Watford, een zusterclub van Udinese hem definitief over, en het team van Christian Kabasele verhuurde hem achtereenvolgens aan opnieuw Granada en Udinese en aan Malaga. Penaranda is zestienvoudig Venezolaans international.

Mis deze events niet

Meer