Sport.be

Algemeen

Antwerp bouwt nieuwe tribune voor start Play-Offs

19.03.2019 | Erik Duchateau

Belga

Nog voor de start van de Jupiler Pro League Play-Offs moet er op de Bosuil een nieuwe tribune verrijzen, een tijdelijke extra tribune die plaats moet bieden aan 700 Antwerp-supporters.

"Royal Antwerp FC wil een rol van betekenis spelen in Play-Off 1", wordt uitgelegd op de website van Antwerp. "Daarbij hebben we natuurlijk de vocale steun van onze fans meer dan nodig. En jullie willen er ook heel graag bij zijn, hebben we de afgelopen weken gemerkt, want de vraag naar tickets voor Play-Off 1 was ongelooflijk groot. Dus willen we er alles aan doen om jullie tegemoet te komen. Daarom hebben we opnieuw een aanvraag ingediend voor een extra tijdelijke tribune achter het doel, zoals die er ook eerder dit seizoen al stond."

De voorbereidende werkzaamheden zijn intussen al volop aan de gang. Eens de opbouw is afgerond, zal er een inspectie volgen door alle betrokken overheids- en veiligheidsdiensten. Als die het licht op groen zetten, kan de ticketverkoop van start gaan. De tribune zal ongeveer plaats bieden aan 700 supporters. "De tickets zullen enkel via losse verkoop verkrijgbaar zijn en kosten 25 euro per wedstrijd", laat Antwerp nog weten.

Mis deze events niet

Meer