Sport.be

Algemeen

Supercup: Club Brugge - Standard

06.07.2016 | Pro League

Pro League

Op zaterdag 23 juli strijden Club Brugge en Standard om de Supercup, het jaarlijkse duel tussen de landskampioen en de bekerwinnaar. Deze wedstrijd zal plaatsvinden in het Jan Breydelstadion, de aftrap wordt gegeven om 20u00.

De Supercup is traditioneel het startschot van het Belgische voetbalseizoen, de Jupiler Pro League. In deze wedstrijd nemen de landskampioen en de bekerwinnaar het in een prestigeduel tegen mekaar op.

Dit jaar beslechten Club Brugge en Standard de Liège de Supercup. Beide clubs kwamen al een aantal keer uit in de Supercup, maar nog nooit troffen ze elkaar. Uit de statistieken blijkt dat Club Brugge reeds 16 keer de Supercup speelde (en 13 keer de trofee mee naar huis nam) en Standard 7 keer, die de trofee al 4 keer in zijn kast mocht uitstallen.

De ticketverkoop gaat van start vanaf 11 juli om 14u voor de Club Brugge-abonnees aan het loket of online en vanaf 18 juli om 14u wordt de verkoop opengesteld voor alle Clubfans.

Tickets zijn te koop aan volgende tarieven:
- Tribune Noord en Zuid: 10 EUR
- Tribune Oost en West beneden: 10 EUR
- Tribune Oost boven: 15 EUR
- Tribune West boven: 20 EUR

Tickets bestellen kan op: tickets.clubbrugge.be.

Standard de Liège heeft 1.000 tickets ter beschikking waarbij de combiregeling van toepassing zal zijn. Bijgevolg zal Standard de Liège het contingent aan beschikbare tickets enkel en alleen verkopen via haar officiële supportersclubs.

De wedstrijd is LIVE te volgen op 2BE en RTBF.

Wij heten alle supporters van harte welkom op zaterdag 23 juli in het Jan Breydelstadion!

Tot dan!

Mis deze events niet

Meer