Sport.be

Algemeen

Legear tot 2018 op Sclessin

13.06.2015 | Erik Duchateau

Belga

Vorige week leken de wegen van Jonathan Legear en Standard te zullen scheiden, maar nu hebben de middenvelder en de Luikse club toch een akkoord bereikt over een verlengd verblijf.

"Luister niet naar de geruchten. Ik ben een speler van Standard!", tweette Legear vorige week nadat in verschillende media gemeld werd dat de voormalige Rode Duivel op het punt stond Standard te verlaten omdat het Luikse bestuur niet wilde ingaan op zijn verhoogde looneisen.

Een week later worden de woorden van Legear bevestigd. Volgens Het Nieuwsblad heeft de 28-jarige middenvelder immers tot 2018 bijgetekend op Sclessin. Mét loonsverhoging.

Ander Luiks (transfer)nieuws is dat Mohamed Yattara in beeld is. Hij is een 21-jarige Guineese spits van Lyon. Ook tijdens de winterstop stond hij al in de belangstelling van de Rouches.

De kans dat Ivan Santini naar Standard komt, is klein. De Kroatische spits van KV Kortrijk geeft de voorkeur aan een overstap naar Racing Genk.

Yoni Buyens mag Standard verlaten en kan rekenen op interesse van Lokeren, maar voor de ploeg van Bob Peeters is de vraagprijs van 1 miljoen euro te hoog.

Mis deze events niet

Meer