Sport.be

Andere sporten

Kim Clijsters Academy beëindigt samenwerking met Carl Maes

08.07.2020 | Erik Duchateau

Belga

Na een interne evaluatie heeft de Kim Clijsters Sports & Health Club beslist om de samenwerking met Carl Maes (Macten vzw) stop te zetten.

De academy verzorgt tennislessen en -trainingen voor spelers van alle niveaus en probeert talentvolle kinderen en jongeren optimaal voor te bereiden op competitietennis, zowel op nationaal als internationaal niveau.

De werking van de academy zal in de komende weken grondig worden geëvalueerd en worden besproken met kandidaten die de leiding ervan op zich willen nemen. Ondertussen wordt de continuïteit verzekerd door een aantal ervaren trainers en coaches die al jaren bij de sportieve werking van de academy betrokken zijn.

De KC Sports and Health Club, die ontstaan is meteen na Kim Clijsters' actieve carrière, blijft haar oorspronkelijke idee en filosofie behouden: een sportclub waar de hele familie terechtkan voor sport, beweging en ontspanning.

Naast een academy biedt het centrum intussen onderdak aan een tennisclub, een padelclub, een sportbar met restaurant, yoga en een fysiopraktijk. Al deze activiteiten worden in hun bestaande vorm verdergezet, benadrukken eigenaars Kim Clijsters en Bob Verbeeck.

Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer