Sport.be

Andere sporten

Doe zoals duizenden anderen... Keep Moving!

23.03.2020 | Erik Duchateau

Keep Moving

Blijven bewegen, is de boodschap in deze moeilijke coronaperiode. En dat lukt aardig. Sinds de lancering van Keep Moving vrijdag hebben al meer dan 6000 mensen door te sporten virtuele medailles kunnen uitdelen aan de zorgverleners, de helden van het moment!

Door de broodnodige maatregelen in de strijd tegen de verdere verspreiding van het coronavirus is het een tijdje niet meer mogelijk om deel te nemen aan events of om in groep te sporten. Maar op je eentje bewegen, binnen of buiten, kan en mag wel nog - binnen de richtlijnen van de overheid - en wordt zelfs aanbevolen.

Keep Moving, dat vorige vrijdag gelanceerd werd door Golazo, voegt een laagje beleving en plezier toe aan die solo beweegmomenten. Wie zijn wearable of sportapp koppelt aan Keep Moving kan kiezen uit een lijst van evenementen die in die week zouden hebben plaatsgevonden en kan door in zijn eentje te gaan wandelen, lopen of fietsen in de omgeving van zijn woonplaats kilometers verzamelen en op die manier virtueel deelnemen aan het event. Wie de challenge tot een goed einde brengt, verdient een virtuele medaille, die geschonken kan worden aan de zorgverleners, de helden van dit moment!

Afgelopen weekend hebben meer dan 6000 mensen zich al geregistreerd op keepmoving.eu. Zij verzamelden al meer dan 120.000 km door virtueel deel te nemen aan ENGIE Dwars door Dendermonde, de Omloop van Vlaanderen en/of de 100km-run voor Kom op tegen Kanker. Meedoen aan Keep Moving is gratis! 

Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer