Sport.be

Andere sporten

Denver wint topper van Dallas

09.01.2020 | Gert-Jan Weyters

Belga

Denver heeft woensdag met 106-107 gewonnen van Dallas in de topper van de Western Conference in de NBA. Met 41 punten leidde James Harden verder Houston voorbij Atlanta: 115-122. Met tien rebounds en tien assists was de sterspeler zelfs opnieuw goed voor een triple-double.

Nikola Jokic was in Dallas met 33 punten van goudwaarde voor Denver. Met een lay-up acht seconden voor het einde legde de Serviër de wedstrijd in een beslissende plooi. Denver, dat zijn 26ste zege boekte op 37 matchen, is tweede in het Westen. Dallas staat op de zesde plaats.

Houston, de nummer drie in de Western Conference, verslikte zich niet in Atlanta, rode lantaarn in het Oosten. Niet alleen Harden noteerde een triple-double in die partij. In het verliezende kamp realiseerde Trae Young 42 punten, 13 rebounds en tien assists. Voor het eerst in de geschiedenis van de NBA lukten twee spelers een triple-double met meer dan 40 punten.

Boston, derde in de Eastern Conference, verloor met 114-129 van San Antonio. Nummer twee Miami won met 108-122 bij nummer zes Indiana.

Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer