Sport.be

Andere sporten

Toronto en Denver herpakken zich na nederlaag, Portland loopt uit

17.04.2019 | Quinten Lafort

Belga

Toronto en Denver hebben dinsdagavond allebei hun tweede wedstrijd in de play-offs van de NBA gewonnen. De Raptors warden gestuwd door een sterke Kawhi Leonard, die goed was voor 37 punten, versloegen Orlando met 111-82.

De nummer twee in de Eastern Conference, na Milwaukee, had de eerste wedstrijd tegen de Magic met 101-104 verloren. Het staat in deze best-of-seven nu 1-1 gelijk. Ook Denver, tweede in het Westen na kampioen Golden State, en San Antonio houden elkaar na twee duels in evenwicht.

De Spurs wonnen vorige zaterdag met 96-101 in Denver maar dinsdagavond toonden de Nuggets een ander gelaat. Dankzij een sterke collectieve prestatie, met maar liefst vier spelers die minstens twintig punten scoorden, zetten ze San Antonio opzij met 114-105. Bij de bezoekers blonk DeMar DeRozan uit met 31 punten.

Nog in de Western Conference won Portland voor de tweede keer in drie dagen van Oklahoma City. CJ McCollum en Damian Lillard waren goed voor respectievelijk 33 en 29 punten. Het duo leidde de Trail Blazers naar een 114-94 zege tegen de Thunder.

Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer