Sport.be

Andere sporten

Michiel Antheunis en Carl Maes gaan Wickmayer coachen

04.08.2017 | Liene Geysen

Belga

Yanina Wickmayer (WTA 127) krijgt 2 nieuwe trainers: de tandem Michiel Antheunis-Carl Maes moeten haar opnieuw richting de top helpen

Wickmayer liet zich op Wimbledon nog bijstaan door Kim Clijsters en voordien door de Fransman Nicolas Beuque. Vanaf het WTA-tornooi in het Canadese Vancouver (12-20 augustus) zal 'Wicky' getraind worden door Michiel Antheunis en Carl Maes.

Voor Wickmayer is het niet de eerste keer dat ze samenwerkt met Antheunis. In de toekomst, zal hij haar bijstaan op alle Grand Slams en ongeveer 15 weken per jaar meereizen, zodat hij zijn engagement bij de tennisclub in Diest kan blijven combineren. Zo zal hij in Vancouver en op de US Open (28 augustus-10 september) van de partij zijn. De thuisbasis van Wickmayer zelf blijft de Kim Clijsters Academy in Bree, waar Carl Maes samen met Wickmayer traint.

"Ik ken Michiel en Carl goed", reageert Wickmayer. "We hebben in het verleden samen al mooie resultaten neergezet. Samen vormen zij de perfecte tandem om mijn tennisspel terug op de rails te krijgen."

Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer