Zaterdagavond 15 september vindt de 8e editie van de Runners? Lab Antwerp Night Run plaats in het Rivierenhof. Met duizenden deelnemers en evenveel dansende lichtjes aan de start, zal ook deze editie zonder twijfel voor bijzonder veel sfeer en een unieke beleving zorgen.

Nieuw ten opzicht van de voorbije edities is dat het dit jaar een "Music Edition" is. Het parcours werd ingedeeld in 4 muzikale zones : de jaren 70 ? 80 ? 90 en 2000. Maar niet enkel de muzikale toets is nieuw. Ook de minder geoefende loper komt aan zijn trekken dit jaar, want het parcours van 9 km werd aangevuld met een parcours met een afstand van 6 km.

Zodra de zon onder is, wordt het startsein gegeven voor de pikdonkere loop in het mooie Rivierenhof met onder meer passages langs het openluchttheater en door de tuinen van het Sterckshof. Alle deelnemers zijn gewapend met een headlight om samen het parcours te verlichten en zwart Runners' Lab Night Run t-shirt. Duizenden dansende lampjes en de vele licht-, vuur- en muzikale animaties op het parcours zorgen voor een uniek evenement. Na afloop krijgt elke deelnemer een medaille als aandenken.

Late beslissers kunnen nog inschrijven

Er zijn nog startnummers beschikbaar. Online inschrijven kan nog tot en met vrijdag 14/09 - 23u59 via www.runnerslabnightrun.be. Ter plaatse inschrijven kan zaterdagavond vanaf 19u00.

Praktisch

Locatie:
Sportpark Ruggeveld - Afhalen deelnamepakket en bewaarplaats sporttassen
Rivierenhof - Start & finish

Timing:
19u00 - 20u50 : openen registraties en afhalen deelnamepakket
21u00: Startschot Runners Lab Night Run
23u00: Einde