Ben jij zaterdagavond van de partij voor de Runners' Lab Night Run in het Rivierenhof? Neem dan zeker even deze ultieme tips door om er een unieke en geslaagde ervaring van te maken!

Woon je in de buurt? Kom dan zeker met de fiets of het openbaar vervoer naar de Night Run!

Voor alle deelnemers die met de fiets komen, voorzien we een grote fietsenstalling in Sportpark Ruggeveld, vlakbij de inschrijvingen en de start. Raadpleeg de fietsrouteplanner via deze link. Daar stippelt u snel en gemakkelijk uw eigen fietstrajecten uit. De planner is een digitale kaart die werkt zoals een GPS-systeem. U geeft aan van waar u vertrekt en waar u naartoe wil en enkele tellen later stelt de planner een route voor.

Kom je met het openbaar vervoer naar de Night Run?

Je kan vlakbij Sportpark Ruggeveld en het Rivierenhof van de bus (lijn 410, 411 en 412) of de tram (lijn 5 of 10) stappen. De eindbestemming is halte 'Deurne Ruggeveld' op de Ruggeveldlaan. Klik hier voor meer info over het beschikbare openbare vervoer om van en naar de Runners' Lab Antwerp Night Run te reizen.

Indien je toch de auto verkiest, dan kan je parkeren op verschillende park & rides en vervolgens de tram nemen. Klik hier voor meer info.

- Kom je startnummer vanaf 19u00 afhalen aan de inschrijvingsstand op sportpark Ruggeveld. Kom zeker op tijd zodat je wachtrijen vermijdt en zonder stress aan jouw Night Run kan starten.

- Neem je het startnummer van iemand anders over? Haal dan eerst het startnummer af en kom hiermee naar de helpdesk ter hoogte van de inschrijvingsstand. Hier kan je voor ? 5 het startnummer inruilen voor een nieuw borstnummer. Dit is nodig voor de verzekering.

- Zijn jouw vrienden nog niet ingeschreven, maar willen ze toch graag meelopen? Dat kan! Online inschrijven aan voordeeltarief kan tot en met vrijdagavond 23u59 via www.runnerslabnughtrun.be of zaterdag vanaf 19u00 ter plaatse aan dagtarief.

- Maak je gebruik van de bewaarplaats voor sporttassen? Geef dan tijdig jouw sporttas af aan de tent "Bewaarplaats sporttassen". Opgelet: Als je je tas hebt afgegeven, krijg je ze pas na de finish terug.

- Geniet van het unieke parcours en de sfeer van de Runners'lab Night Run en loop op je eigen tempo! Op het parcours is er een bevoorrading met bekertjes water voorzien.

- Meteen na de finish krijg je een Aquarius sportdrank en een koek , én dit jaar ook een welverdiende medaille!

- Supporters kunnen eveneens genieten van een opkikker! Zij kunnen terecht bij de cateringstanden op het evenemententerrein.

- Zijn jouw benen na de Runners' Lab Night Run helemaal op temperatuur en kan je maar niet genoeg krijgen van "Night Running"? Schrijf je dan nog snel in voor de Brussels Night Run op zaterdag 22 september via www.brusselsnightrun.be!