Praktische info


Programma & locatie


Startprocedure


Afhalen borstnummer, headlight & T-shirt


Bevoorrading


Kleedkamers en bewaarplaats sporttassen


Voorbereiding en veilig sporten


Het borstnummer moet tijdens het lopen te allen tijde duidelijk zichtbaar op de borst gedragen worden.

Alle deelnemers dienen de veiligheidsinstructies van de organisatie te volgen.

Deelname aan de Runners’Lab Antwerp Night Run gebeurt op eigen verantwoordelijkheid.

Het noodnummer kan je op de achterzijde van het borstnummer terug vinden. Gelieve ook je persoonlijke gegevens achteraan het borstnummer in te vullen.

Enkel na betaling is je inschrijving officieel bevestigd.

Geef op je inschrijvingsformulier een geldig e-mailadres in, want enkel via dat adres ontvang je een week voor het evenement jouw e-ticket. Je hebt dit e-ticket nodig om je startnummer, T-shirt en headlight te kunnen afhalen op zaterdag 15 september in de tenten in Sportpark Ruggeveld. Je kan je e-ticket via smartphone tonen of afgedrukt meenemen.

In geval van niet-deelname, ongeacht om welke reden, kan je geen aanspraak maken op terugbetaling van het inschrijvingsgeld en kan de inschrijving niet overgezet worden naar een ander Golazo sports evenement.

Als je op de Antwerp Night Run je inschrijving wenst door te geven aan een ander persoon betaal je ter plaatse €5 administratiekosten.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen.

Parcours onder voorbehoud van wijzigingen.

FIETSEN EN OPENBAAR VERVOER

Het liefst zien we jullie allen met de fiets of het openbaar vervoer komen!

Woon je in de buurt? Kom dan zeker met de fiets! Voor alle deelnemers die met de fiets komen, voorzien we een grote gratis (onbewaakte) fietsenstalling in Sportpark Ruggeveld, vlakbij de inschrijvingen en de start.

Wie voor het openbaar vervoer kiest, kan vlakbij Sportpark Ruggeveld en het Rivierenhof van de bus (lijn 410, 411 en 412) of de tram (lijn 5 of 10) stappen. De eindbestemming is halte 'Deurne Ruggeveld' op de Ruggeveldlaan.

Klik hier voor meer info over het beschikbare openbare vervoer om van en naar de Runners' Lab Antwerp Night Run te reizen.

Indien je toch de AUTO verkiest, raden we aan om te parkeren op onderstaande Park & Rides en van daaruit de tram tot het Rivierenhof te nemen. Parkeren in de omgeving van het Rivierenhof/Ruggeveldlaan is mogelijk, maar beperkt (Parking Royal Antwerp FC en Makro).

Vanuit Nederland ' Park & Ride Keizershoek
  • Tram 3 richting halte Premetrostation Schijnpoort en vervolgens overstappen op tram 5 (Linkeroever-Wijnegem) en afstappen bij halte Deurne Ruggeveld
Komende van E17 / E34 ' Park & Ride Linkeroever
  • Tram 5 (Linkeroever-Wijnegem) en afstappen bij halte Deurne Ruggeveld
Komende van E19 / A12 ' Park & Ride Schoonselhof
  • Tram 10 (P+R Schoonselhof - Wijnegem) en afstappen bij halte Deurne Ruggeveld
Komende van E34 (vanuit Eindhoven) en E313 ' Park & Ride Wommelgem
  • Tram 9 (P+R Wommelgem - Zuid) en afstappen aan 'Van Riel'. Vervolgens overstappen op tram 10 (P+R Schoonselhof - Wijnegem) en afstappen bij halte Deurne Ruggeveld

Starten na zonsondergang

De Runners' Lab Antwerp Night Run is een unieke belevingsloop en de ideale mix van sport, fun en verbazing. Het parcours doorheen het Antwerpse Rivierenhof staat garant voor een sprookjesachtig spektakel van vuur, licht, mystiek en geluid, maar is verder zo donker als de nacht en wordt slechts op enkele cruciale plaatsen verlicht, dit voor zowel de 6 km als voor de 9 km.

Iedere Night Runner loopt daarom met een headlight en een Runners' lab Antwerp Night Run T-shirt. Zowel de headlight als de T-shirt ontvang je bij je inschrijving! We nodigen iedereen uit om met deze Runners' lab Night Run outfit te lopen. Zo draag je zelf bij aan de unieke sfeer! Aan de finish worden alle deelnemers beloond met een leuke medaille! De Night Run is een fun run. Er is geen timing voorzien!

Afspraak dus op zaterdag 15 september in het Rivierenhof!

De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysiek niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen. Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport-)arts.
Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.

Meer informatie over gezondheid & sporten vind je hier.