Ben jij zaterdagavond van de partij voor de Runners'lab Night Run op sport- en recreatiepark Blaarmeersen te Gent? Neem dan zeker even deze ultieme tips door om er morgen een unieke en geslaagde ervaring van te maken!

BEREIKBAARHEID:

Kom je met het openbaar vervoer naar de Night Run?

- Vanaf het station is er een rechtstreekse busverbinding van station Gent - Sint Pieters (ongeveer 15 min. onderweg) naar de Blaarmeersen (bus 41-43/eindhalte).

- Vanaf het station is er ook een rechtstreekse verbinding van station Gent - Dampoort (ongeveer 45 min. onderweg) naar de Blaarmeersen (bus 38-39/eindhalte)

- Vanuit het stadscentrum is er een rechtstreekse busverbinding van de Korenmarkt (ongeveer 25 min. onderweg) naar de Blaarmeersen (bus 38-39/eindhalte).

LET OP: de laatste bus vertrekt om 23u15!

Kom je met de fiets naar de Night Run? 

Raadpleeg de fietsrouteplanner via deze link. Daar stippelt u snel en gemakkelijk uw eigen fietstrajecten uit. De planner is een digitale kaart die werkt zoals een GPS-systeem. U geeft aan van waar u vertrekt en waar u naartoe wil en enkele tellen later stelt de planner een route voor.

Bij Max Mobiel kunt u fietsen huren - info: MAX MOBIEL - 09 242 80 46 - max-mobiel@gent.be - www.max-mobiel.be.

Kom je met de wagen naar de Night Run?

Parkeren kan op één van de vele parkings van Sport- en recreatiepark Blaarmeersen.De hoofdingang bevindt zich aan de Zuiderlaan 5. De inrit is gesitueerd tussen de Topsporthal (blauw gebouw) en het Huis van de Sport (rood gebouw). De parkeerwachters begeleiden je naar de parking.

- Kom je startnummer vanaf 19u00 afhalen aan de inschrijvingsstand op sport- en recreatiepark Blaarmeersen. Kom zeker op tijd zodat je wachtrijen vermijdt en zonder stress aan jouw Night Run kan starten.

- Neem je het startnummer van iemand anders over? Haal dan eerst het startnummer af en kom hiermee naar de helpdesk ter hoogte van de inschrijvingsstand. Hier kan je voor 5 euro het startnummer inruilen voor een nieuw borstnummer. We zorgen er dan ook voor dat jouw naam correct in de uitslagen zal verschijnen.

- Omkleden en/of douchen kan in de kleedkamers in de sporthal.

- Zijn jouw vrienden nog niet ingeschreven, maar willen ze toch graag meelopen? Dat kan! Online inschrijven aan voordeeltarief kan tot en met vrijdagavond 23u59 hier of zaterdag vanaf 19u00 ter plaatse aan dagtarief.

- Maak je gebruik van de bewaarplaats voor sporttassen? Geef dan tijdig jouw sporttas af aan de tent "Bewaarplaats sporttassen". Opgelet: Als je je tas hebt afgegeven, krijg je ze pas na de finish terug.

- De tijdsregistratie gaat pas van start als je de startlijn overschrijdt. Op die manier wordt jouw nettotijd, tussen start en finish, gemeten. Jouw resultaat kan je zondag vinden op je persoonlijke Mypage via deze website.

- Geniet van het unieke parcours en de sfeer van de Runners'lab Night Run en loop op je eigen tempo! Op het parcours is er een bevoorrading met bekertjes water.

- Meteen na de finish krijg je een Aquarius sportdrank en Lotus Suzywafel.

- Supporters kunnen eveneens genieten van een opkikker! Zij kunnen terecht bij de cateringstanden op het evenemententerrein.

- Zijn jouw benen na de Runners'lab Night Run helemaal op temperatuur? Schrijf je dan nog snel in voor Brugge Urban Trail op 16 oktober, de volgende loopuitdaging!