Zaterdagavond is het zover, de Runners'lab Night Run Gent. Vóór de deelnemers de nacht inlopen, sturen ze nog een symbolische nachtwens aan SOS Kinderdorpen, het goede doel van de Runners'lab Night Run.

Duizenden lopers getooid in een zwart T-shirt en uitgerust met een headlight zijn de hoofdrolspelers van de Runners'lab Night Run. Samen verlichten zij het pikdonkere parcours van 9 km langs de Gentse Blaarmeersen. Dit samenspel van licht en duisternis zorgt voor een bijzonder sfeervol evenement na zonsondergang. Op het parcours zijn een tiental licht- en muzikale animaties voorzien met als hoogtepunt, ook letterlijk, de mooi verlichte skiheuvel.

SLAAPWEL VOOR SOS KINDERDORPEN

Voor de deelnemers de nacht inlopen, sturen ze nog een symbolische nachtwens aan SOS Kinderdorpen, het goede doel van de Runners'lab Night Run. De deelnemers zullen met hun headlight 'SLAAPWEL' vormen. Tom Moons, woordvoerder van SOS Kinderdorpen, neemt de wens én de giften graag in ontvangst: "We zijn heel blij dat de Night Run in het teken staat van het Simbahuis, een opvangproject in Liedekerke. Met het ingezamelde bedrag zorgen we dat de kinderen er worden opgevangen in een stabiele situatie met een goede nachtrust."

LATE BESLISSERS KUNNEN NOG INSCHRIJVEN

Er zijn nog een aantal startnummers beschikbaar.
Online inschrijven kan nog tot en met vrijdag 23u59 of in een Runners'lab filiaal.
Ter plaatse inschrijven kan vanaf zaterdagavond 19u00!

PRAKTISCH

19u00 Openen registraties & afhalen startpakket (Blaarmeersen - Zuiderlaan 5, Gent)
20u40 Slaapwel-actie SOS Kinderdorpen (strand Blaarmeersen)
21u00 Startschot Runners'lab Night Run (strand Blaarmeersen)