Praktische info


Programma & locatie


Afhalen borstnummer, headlight & T-shirt


Bevoorrading


Kleedkamers en bewaarplaats sporttassen


Bereikbaarheidsinfo


Voorbereiding en veilig sporten


Met de fiets

Raadpleeg de fietsrouteplanner via deze link. Daar stippelt u snel en gemakkelijk uw eigen fietstrajecten uit. De planner is een digitale kaart die werkt zoals een GPS-systeem. U geeft aan van waar u vertrekt en waar u naartoe wil en enkele tellen later stelt de planner een route voor.

Bij Max Mobiel kunt u fietsen huren - info: MAX MOBIEL - 09 242 80 46 - max-mobiel@gent.be - www.max-mobiel.be.

Openbaar vervoer vanaf het station

  • Er is een rechtstreekse busverbinding (ongeveer 15 minuten onderweg) van station Gent - Sint-Pieters naar de Blaarmeersen (bus 41-43/eindhalte).
  • Er is een rechtstreekse busverbinding van station Gent - Dampoort (ongeveer 45 minuten onderweg) naar de Blaarmeersen (bus 38-39/eindhalte).

Openbaar vervoer vanuit het stadscentrum

Er is een rechtstreekse busverbinding (ongeveer 25 minuten) van de Korenmarkt naar de Blaarmeersen (bus 38-39/eindhalte).

Met de auto

  • De hoofdingang van Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen bevindt zich aan de Zuiderlaan. De inrit is gesitueerd tussen de Topsporthal (blauw gebouw) en het Huis van de Sport (rood gebouw).
  • GPS-coördinaten: N 51°02'52'' O 03°40'59''
  • Vanuit Brussel of Oostende via de E40: afrit 13 'Drongen/ Gent West'. Rij in de richting van Gent en volg de borden Blaarmeersen.
  • Vanuit Antwerpen of Kortrijk via de E17: op de verkeerswisselaar in Zwijnaarde ( afrit 15 ) neemt u de E40 richting Oostende. Volg nu de wegbeschrijving vanuit Brussel via E40.

Alle deelnemers moeten verplicht met headlight en Runners' lab Night Run T-shirt lopen. De headlight en T-shirt krijg je gratis via je inschrijving. Wie de Runners' lab Night Runners-oufit (T-shirt + headlight) niet draagt, mag niet meelopen.

Het borstnummer moet tijdens het lopen ten allen tijde duidelijk zichtbaar op de borst gedragen worden.

Er worden chips voorzien voor de tijdsregistratie. Deze chip is bevestigd op de achterzijde van het borstnummer. Als je je borstnummer met vier veiligheidsspelden bevestigt, kan je de chip dus niet kwijtspelen. Het enige waar je op moet letten is dat je het borstnummer niet plooit. Hierdoor beschadig je immers de chip en kan er geen correcte tijdsopname meer worden gegarandeerd.

Alle deelnemers dienen de veiligheidsinstructies van de organisatie te volgen.

Deelname aan de Runners' lab Night Run Gent gebeurt op eigen verantwoordelijkheid.

Enkel na betaling is je inschrijving officieel bevestigd.

Geef op je inschrijvingsformulier een geldig e-mailadres in, want enkel via dat adres ontvang je een week voor het evenement een bericht met de bevestiging van je startnummer. Je hebt een print van deze e-mail nodig om je startnummer, T-shirt en headlight te kunnen afhalen op zaterdag 24 september in de tenten in Sportpark Blaarmeersen.

In geval van niet-deelname, ongeacht om welke reden, kan je geen aanspraak maken op terugbetaling van het inschrijvingsgeld en kan de inschrijving niet overgezet worden naar een ander Golazo sports evenement.

Als je op de Runners' lab Night Run Gent je inschrijving wenst door te geven aan een ander persoon betaal je ter plaatse €5 administratiekosten.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen.

Alle informatie van de deelnemers is bestemd voor Golazo. Zij mag evenwel doorgegeven worden aan de partijen die contractueel verbonden zijn met Golazo. De wet van 8 december 1992 i.v.m. de bescherming van de persoonlijke levenssfeer t.o.v. gegevensverwerking, voorziet het toegangsrecht tot de gegevens en het verbeteren ervan. Door uw deelname aan het evenement verklaart u zich akkoord met een eventueel gebruik van uw foto in druk, film, video e.a. voor promotionele doeleinden van Golazo en zijn officiŽle partners, zonder hiervoor een vergoeding te claimen.

Parcours onder voorbehoud van wijzigingen.

Starten na zonsondergang

De Runners' lab Night Run Gent is een unieke belevingsloop en de ideale mix van sport, fun en verbazing. Het +-9 kilometer lange parcours doorheen de Gentse Blaarmeersen staat garant voor een sprookjesachtig spektakel van vuur, licht, mystiek en geluid maar is verder zo donker als de nacht en wordt slechts op enkele cruciale plaatsen verlicht!
Iedere Runners' lab Night Runner loopt daarom met een headlight en een Runners' lab Night Run T-shirt. Zowel de headlight als de T-shirt ontvang je gratis bij je inschrijving! We nodigen iedereen uit om met deze Runners' lab Night Run oufit te lopen. Zo draag je zelf bij aan de unieke sfeer!

Timing

In je borstnummer zit een chip die zorgt voor tijdsregistratie. De nadruk ligt evenwel niet op het wedstrijdgegeven. Beleving staat centraal tijdens deze conceptrun.

Afterparty

Na afloop rechtstreeks naar huis? Helemaal niet! De Runners' lab Night Run Gent wordt tradioneel afgesloten met een knallende DJ-set.

Afspraak dus op zaterdag 24 september in de Blaarmeersen. We zien je daar om je startnummer, headlight en loopshirt af te halen!

De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysiek niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen. Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport-)arts.

Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.

Meer informatie over gezondheid & sporten vind je hier.

De organisatie hanteert daarnaast een minimumleeftijd van 12 jaar.