Reglement
Alle deelnemers moeten verplicht met headlight en de Night Run T-shirt lopen. De headlight en T-shirt krijg je gratis via je inschrijving. Wie de Night Runners-oufit (T-shirt + headlight) niet draagt, mag niet meelopen.

Het borstnummer moet tijdens het lopen ten allen tijde duidelijk zichtbaar op de borst gedragen worden.

Er worden chips voorzien voor de tijdsregistratie. Deze chip is bevestigd op de achterzijde van het borstnummer. Als je je borstnummer met vier veiligheidsspelden bevestigt, kan je de chip dus niet kwijtspelen. Het enige waar je op moet letten is dat je het borstnummer niet plooit. Hierdoor beschadig je immers de chip en kan er geen correcte tijdsopname meer worden gegarandeerd.

Alle deelnemers dienen de veiligheidsinstructies van de organisatie te volgen.

Deelname aan de Night Run gebeurt op eigen verantwoordelijkheid.

Enkel na betaling van 20 is je inschrijving officieel bevestigd.

Geef op je inschrijvingsformulier een geldig e-mailadres in, want enkel via dat adres ontvang je een week voor het evenement een bericht met de bevestiging van je startnummer. Je hebt een print van deze e-mail nodig om je startnummer, T-shirt en headlight te kunnen afhalen op vrijdag 13 september in de tenten in Sportpark Ruggeveld.

In geval van niet-deelname, ongeacht om welke reden, kan je geen aanspraak maken op terugbetaling van het inschrijvingsgeld en kan de inschrijving niet overgezet worden naar een ander Golazo sports evenement.

Als je op de Night Run je inschrijving wenst door te geven aan een ander persoon betaal je ter plaatse administratiekosten.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen.

Alle informatie van de deelnemers is bestemd voor Golazo. Zij mag evenwel doorgegeven worden aan de partijen die contractueel verbonden zijn met Golazo. De wet van 8 december 1992 i.v.m. de bescherming van de persoonlijke levenssfeer t.o.v. gegevensverwerking, voorziet het toegangsrecht tot de gegevens en het verbeteren ervan. Door uw deelname aan het evenement verklaart u zich akkoord met een eventueel gebruik van uw foto in druk, film, video e.a. voor promotionele doeleinden van Golazo, zonder hiervoor een vergoeding te claimen.