Bereikbaarheidsinfo
Samen met mobiliteitspartner Slimweg vindt u hieronder alle mogelijkheden om te voet, met de fiets, het openbaar vervoer of de wagen het Rivierenhof & Sportpark Ruggeveld te bereiken.

Klik hier voor de concrete bereikbaarheidsinfo over de Night Run.
Fiets & openbaar vervoer
Woon je in de buurt? Kom dan zeker met de fiets! Voor alle deelnemers die met de fiets komen, voorzien we een grote gratis fietsenstalling in Sportpark Ruggeveld, vlakbij de inschrijvingen en de start.

Wie voor het openbaar vervoer kiest, kan vlakbij Sportpark Ruggeveld en het Rivierenhof van de bus (lijn 410, 411 en 412) of de tram (lijn 5 of 10) stappen. De dichtsbijzijnde halte is halte 'Deurne Ruggeveld' op de Ruggeveldlaan.

Meer info over de handigste bus- en tramverbindingen vind je hier.
Parking

Gezien de vele wegenwerken in de buurt van het Rivierenhof wordt het dit jaar geen sinecure om een parkeerplaats te vinden in de buurt van de Night Run-eventsite. Om parkeerboetes en de bijhorende parkeerstress te vermijden, hebben we daarom een Night Run-parking ingericht aan de Noordersingel. OPGELET: Er is geen parkeermogelijkheid meer in de buurt van het Rivierenhof zelf. Van daaruit zullen er om de 10 minuten pendeltrams (lijn 10 + extra pendeltrams) heen en weer rijden om de Night Runners van en naar Sportpark Ruggenveld en het Rivierenhof te brengen. Een stress-vrij begin (en einde) van jouw Night Run ervaring dus! De eerste tram rijdt om 18u30, de laatste tram richting parking vertrekt aan Sportpark Ruggeveld (halte Ruggeveldlaan) om 00u30. Tijd genoeg dus om na jouw Night Run nog een feestje te bouwen op de beats van de Night Run-DJ!

Parkeren op de Night Run parking aan de Noordersingel kost 5 per wagen. In ruil daarvoor kan je gebruik maken van de bewaakte parking en krijg je voor alle inzittenden van de wagen een ticket voor de pendeltrams. De opstaphalte (halte Hof ter Loo/Foorplein) is op wandelafstand van de parking en ook de halte waar je afstapt is vlakbij de event-site in Sportpark Ruggeveld & het Rivierenhof.