Nieuws
De ultieme tips voor een geslaagde Night Run!
Belga
Heb je een startnummer kunnen bemachtigen voor de Night Run op vrijdag de 13e? Dan zijn er 2 belangrijke dingen waar we nog graag je aandacht op willen vestigen.
Kom je morgen met de wagen? Let op, de parkings in de buurt van het Rivierenhof zijn door wegenwerken NIET beschikbaar dit jaar! Om parkeerboetes en parkeerstress te vermijden, is er daarom een Night Run-parking voorzien aan de Noordersingel (GPS-adres: Buurtspoorweglei). Vanaf de Noordersingel zullen er om de 10 minuten pendeltrams (lijn 10 + extra ingelegde pendeltrams) heen en weer rijden om jullie van en naar Sportpark Ruggeveld en het Rivierenhof te brengen. De eerste tram rijdt om 18u30, de laatste tram richting parking vertrekt aan Sportpark Ruggeveld (halte Ruggeveldlaan) om 00u30. Meer info over deze parking en het openbaar vervoer naar de Night Run vind je hier.

Om het loopcomfort van de 7.000 night runners te garanderen, wordt er dit jaar gestart in 2 startwaves. Dit om wachttijden in te korten en te vermijden dat er zich files zouden vormen op het parcours. Gelieve jouw indeling in wave 1 of 2 te respecteren. Zitten jouw vrienden in de andere startwave en willen jullie alsnog samen starten? Start dan allemaal samen in wave 2. Wisselen van wave 2 naar wave 1 kan niet. Er zal een strenge toegangscontrole zijn aan de ingang van de startbox voor wave 1.

Start je in wave 2? Begeef je dan pas rond 21u20 naar de startbox. Je bent dan ruim op tijd voor de start om 21u40. De tijdsregistratie gaat pas van start als je de startlijn overschrijdt, geen reden dus om heel vroeg naar de startbox te gaan.

Neem zeker ook even deze ultieme tips door om er vrijdag een unieke en geslaagde ervaring van te maken! Klik hier voor de ultieme tips voor een geslaagde Night Run!

Tot morgen!