Nieuws
Waar parkeren bij de Night Run?
Belga
Gezien de vele wegenwerken in de buurt van het Rivierenhof wordt het voor de 7.000 Night Runners dit jaar geen sinecure om een parkeerplaats te vinden in de buurt van de eventsite.
Om parkeerboetes en de bijhorende parkeerstress te vermijden, hebben we daarom een Night Run-parking ingericht aan de Noordersingel. OPGELET: Er is geen parkeermogelijkheid meer in de buurt van het Rivierenhof zelf.

Vanaf de Noordersingel zullen er om de 10 minuten pendeltrams (lijn 10 + extra ingelegde pendeltrams) heen en weer rijden om de Night Runners van en naar Sportpark Ruggenveld en het Rivierenhof te brengen. Een stress-vrij begin (en einde) van jouw Night Run ervaring dus! De eerste tram rijdt om 18u30, de laatste tram richting parking vertrekt aan Sportpark Ruggeveld (halte Ruggeveldlaan) om 00u30. Tijd genoeg dus om na jouw Night Run nog een feestje te bouwen op de beats van de Night Run-DJ!

Parkeren op de Night Run-parking aan de Noordersingel kost 5  euro per wagen. In ruil daarvoor kan je gebruik maken van de bewaakte parking en krijg je voor alle inzittenden van de wagen een ticket voor de pendeltrams. De opstaphalte (halte Hof ter Loo/Foorplein) is op wandelafstand van de parking en ook de halte waar je afstapt is vlakbij de event-site in Sportpark Ruggeveld & het Rivierenhof.