Sta jij zaterdag aan de start van de Lampiris Trail de l'Abbaye? Lees dan onderstaande tips & tricks nog even goed door en dan ben je er volledig klaar voor!

1. Op vertoon van je e-ticket, dat je kreeg in een vorige mail, kan je je borstnummer afhalen. Dit kan
o Tot en met vrijdag 2 oktober bij Jogging Plus, Rue des Bancroix, 6041 Gosselies
o Op vrijdag 2 oktober tussen 14u en 18u op de parking van de abdij van Villers-la-Ville
o Op zaterdag 3 oktober op de eventsite, 15 minuten voor de start van jouw wave. Kom zeker niet te vroeg naar de event site. Ben je te vroeg? Wacht dan even in je wagen aub.

2. Parkeren kan langs de N275. Volg de lokale signalisatie om de eventsite te bereiken.

3. De eerste Lampiris Nature Trail sinds COVID-19 vraagt enkele bijzondere maatregelen. We vragen je met aandrang om ook jouw steentje bij te dragen aan een vlotte organisatie en een gezond evenement voor iedereen door:
o Een mondmasker te dragen
o Van zodra u uw wagen verlaat en op de volledige eventsite
o Aan de start, en zolang je loopt op de site van de abdij
o Na je run, van zodra je onder de boog gelopen hebt
o Voldoende afstand te bewaren ten opzichte van je medelopers en de medewerkers ter plaatse.
o Geregeld je handen te onsmetten. Er zal alcoholgel ter beschikking zijn.
o Geen toeschouwers mee te brengen naar de eventsite.

4. Omwille van de wetgeving rond contact tracing is het niet mogelijk om je borstnummer door te geven aan iemand anders.

5. Bij inschrijving heb je een startwave gekozen. Omwille van een optimale spreiding van de lopers is het absoluut noodzakelijk om je aan het gekozen startuur te houden. In het tijdsslot van jouw wave kan je vrij starten, er wordt dus geen startschot gegeven.

6. De verschillende parcours vind je hier terug.

7. Er is bevoorrading voorzien onderweg en aan de finish. Voor de 10km is er 1 bevoorrading onderweg, voor de 17 en de 30km zijn er 2 bevoorradingen. Omwille van hygi├źnische redenen wordt deze voorzien in plastieken flesjes. We rekenen op jullie inzet om deze niet in de natuur te werpen! Gooi ze weg in de voorziene vuilbakken of hou ze bij tot aan de finish.