Hotel

Neem je deel aan de Nacht van de Atletiek en zoek je een hotel in de buurt? Je kan logeren in de officiële hotels van de organisatie: het Holiday Inn hotel en het Holiday Inn Express hotel in Hasselt.

Als je daar als atleet logeert en je hebt via onderstaande links geboekt, kan je ook gebruik maken van enkele faciliteiten:

  • Sportmaaltijd (buffetvorm) in het Holiday Inn hotel samen met de andere atleten. Dit kan voor de lunch en diner op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 juli en kost €25 per persoon en per maaltijd. Dit moet je meteen na je boeking doorgeven aan het hotel via Reservations.manager@hihasselt.com en is ter plaatse te betalen.
  • Je kan mee gebruik maken van de shuttledienst die naar de trainingspiste in Kievit rijdt en de dag zelf gebruik maken van het atletentransport richting stadion De Veen. Dit is ter plaatse te melden aan het atleten onthaal in het Holiday Inn Hotel.

Wat moet je doen?

Boek het gewenste hotel via onderstaande links:

Indien je lunch/diner wenst op donderdag, vrijdag of zaterdag kan je dit aan het hotel melden meteen na het vervolledigen van je boeking via Reservations.manager@hihasselt.com