Uitslagen

Na de loop vind je hier de volledige uitslag van de Volvo Trucks Midwinternachtrun.

Resultaten

Parcours

De start en aankomst van de Volvo Trucks Midwinternachtrun liggen dit jaar aan Dok Noord. Hieronder vind je meer details!

Goede doel

Unicef is het goede doel van de Volvo Trucks Midwinternachtrun 2017

UNICEF is opgericht in de nasleep van Wereld Oorlog II om kinderen te helpen wiens leven en toekomst in gevaar waren - ongeacht van welk land ze waren. Het enige ding dat van belang was voor UNICEF was het bereiken van kinderen in nood.

Wat van belang was, was resultaten bereiken.

Hetzelfde geldt ook nog vandaag. We werken dag-in dag-uit, op de moeilijkste plekken in de wereld, om de kinderen te bereiken die het grootste gevaar lopen en het meest in nood zijn. We werken om hun levens te redden en hen te beschermen. We werken om hen een kindertijd te geven waarin ze geliefd worden, beschermd worden, gezond zijn, onderwijs kunnen volgen en hun volle potentieel kunnen benutten.

Dat is wat UNICEF doet. En we geven nooit op.

Steun UNICEF als goede doel tijdens uw inschrijving en maak samen met ons het verschil! Zin om je familie en vrienden bij je challenge te betrekken? Maak een actie-pagina en laat je sponseren voor UNICEF. Elke gift telt!

JE EIGEN GOED DOEL KENBAAR MAKEN? DAT KAN!

Volvo Trucks Midwinternachtrun wil graag organisaties die lopen voor een goede doel ondersteunen.

Organiseer jij een sponsorloop tijdens de Volvo Trucks Midwinternachtrun? Dan kan je op deze pagina je organisatie in de kijker zetten én eventueel een oproep lanceren naar de deelnemers!

Bezorg ons via info@golazo.com een korte tekst over het goede doel (max 5 lijnen), het logo en de weblink hiervan.

FABU loopt voor VZW Toverstafje

FABU Kredieten en FABU Verzekeringen engageert zich voor vzw TOVERSTAFJE. Zoals aangegeven in het promotiefimpje kan u hier terecht om uw inschrijving via FABU te bevestigen. Op die manier wordt uw FABU inschrijving geld waard, nl. vanaf 100 inschrijvingen gaat 1 EUR naar het goede doel nl. vzw Toverstafje. Vanaf 100 inschrijvingen zelf 2 EUR per FABU inschrijving.
Dat is niet alles, per gelopen kilometer op de Volvo Trucks Midwinternachtrun via FABU inschrijving gaat er 1 EUR naar Toverstafje! Kortom uw inspanningen worden beloond door FABU Kredieten en FABU Verzekeringen !

Wyckaert Bouwonderneming loopt voor 'VZW De Tandem'

VZW De Tandem is een organisatie die thuisbegeleiding aanbiedt voor personen met een verstandelijke beperking. Ze stimuleren het om netwerken te creëren en zijn verder een plaats voor rechtstreekse toegankelijke hulp.
Vaak ontbreken fondsen om het leven van deze kinderen en hun netwerk aangenamer te maken.
En met onze hulp hopen we ons "steentje" bij te dragen om meer te kunnen realiseren voor deze mensen.
Wil jij ook je steentje bijdragen? Steun dan onze lopers en stort gerust een bijdrage op de rekening die speciaal werd aangemaakt voor VZW De Tandem: IBAN BE62736038208061.

Website: http://www.de-tandem.be/.

Contact

Jouw mening

Wij zijn als organisator uiteraard zeer geïnteresseerd in je ervaring van ons evenement. Wij horen graag je opmerkingen, reacties, voorstellen,....

Vul het onderstaande formulier in. Wij kijken alvast uit naar je reactie.


Organisatie

Golazo sports
Schoebroekstraat 8
3583 Paal
T: 0032 11 45 99 99
E: info@golazo.com

Sportinez
Hoornblaas 132
3271 Scherpenheuvel-Zichem
www.sportinez.be

Start to Sport
Marathonlaan 119E
1020 Brussel

Partners

Title Partner

Main partners

Official suppliers

Media Partners