Memorial Van Damme - Belgacom
†††
†††NU: on line veiling >>
Hospitality
Weinig manifestaties in BelgiŽ bieden u dergelijk ideaal decor om uw klanten te ontvangen. U bezorgt hen gegarandeerd een unieke avond, waarover ze nog lang zullen nakaarten: Een heerlijke combinatie van sport en muziek, een avondje Olympische Spelen, afgerond met een mini-concert en een magistraal vuurwerk.

Wie de Memorial al heeft bijgewoond, geraakt niet uitgepraat over de unieke sfeer die in het Koning Boudewijnstadion wordt gecreŽerd. Bijna 50.000 kijkers leven enthousiast mee met de prestaties van atleten uit de vijf continenten, houden de adem in bij een recordpoging en gaan nadien helemaal uit de bol tijdens het slotconcert en het betoverend mooie vuurwerk.

Dezelfde opgewekte sfeer vindt men nadien terug in de Memorial Business Village waar nu hoogstaande culinaire prestaties worden geleverd door de Leuvense topchef Frank Fol van klasserestaurant "Sire Pynnock". Frank, BelgiŽs eerste "groentekok", zorgt nu al voor het derde jaar op rij voor de creatieve ondersteuning van de gastronomische afsluiter van de Memorial. Tot groot genoegen van de 2.000 gasten in het VIP-dorp.

U kan ook terecht in de "Memorial Brasserie", waar een weelderig Belgisch buffet op uw gasten wacht.

Het algemeen programma van de avond vindt u HIER.


 
info@memorialvandamme.be - ticketinfo: 02/478 20 25
copyright 2003, Memorial Van Damme vzw - Marathonlaan 119, 1020 Brussel