Nieuws

Zagré, Thiam en Kevin Borlée pakken zege in Luik

29.06.2022

De 20ste editie van de Meeting International d'Athlétisme de la Province de Liège vond woensdagavond plaats in een zomerse hitte. De toeschouwers in de Provincie Naimette Arena zagen zeges van onder andere Anne Zagré, Nafi Thiam en Kevin Borlée.

Lees meer

Broers Borlée lopen 400 meter in Luik

28.06.2022

Kevin, Jonathan en Dylan Borlée maken woensdag hun opwachting op de 20ste editie van de Meeting International d?Athlétisme de la Province de Liège. De drie broers zullen in de Province Naimette Arena de 400 meter lopen.

Lees meer

Nafi Thiam: 'Dit is de perfecte meeting op het perfecte moment'

22.06.2022

In Luik is de Province Naimette Arena woensdag officieel ingehuldigd. In dit vernieuwde atletiekstadion vindt op woensdag 29 juni de 20ste editie van de Meeting International d?Athlétisme de la Province de Liège plaats. Olympisch kampioene op de zevenkamp Nafi Thiam zal er deelnemen aan de 100 meter horden en aan het hoogspringen. Ook Anne Zagré, Rani Rosius, Eliott Crestan en Thomas Carmoy tekenen present in Luik, net als paralympiër Roger Habsch.

Lees meer

Nafi Thiam combineert horden en hoogspringen in Luik

10.06.2022

Nafi Thiam zal op woensdag 29 juni tijdens de 20ste editie van de Meeting International d'Athlétisme de la Province de Liège aan twee events deelnemen. De toeschouwers in de Province Naimette Arena kunnen de dubbele olympische kampioene op de zevenkamp toejuichen op de 100 meter horden en in het hoogspringen.

Lees meer

Meeting International d'Athlétisme de la Province de Liège 2022: inschrijvingen geopend

08.06.2022

Op woensdag 29 juni vindt de Meeting International d'Athlétisme de la Province de Liège plaats op de gloednieuwe piste van de Province Naimette Arena.

Lees meer