Sta jij zaterdag aan de start van de Keytrade Bank Urban Trail Mechelen? We willen er samen met jou een fantastische avond van maken. Deze tips brengen je alvast een stapje dichter bij de finish.

1. Covid Safe Ticket Plus

Naast het Covid Safe Ticket verplichten we ook het mondmasker op de eventsite, bij start en aankomst en in de gebouwen op het parcours. Als je bijvoorbeeld DeVleeshalle binnenloopt, zet je voor de deur je mondmasker op. Loop je terug buiten, dan zet je het weer af. We rekenen hiervoor ook op jullie medewerking!

Om deel te nemen, moet je in het bezit zijn van een Covid Safe Ticket, ontdek hier alle details en voorwaarden.

Vergeet ook zeker niet je identiteitsbewijs mee te nemen!

Ben je 'Covid Safe'? Dan krijg je een Covid Safe-polsbandje. Hiermee krijg je samen met je startnummer en het dragen van een mondmasker toegang tot de startbox.

2. Let's go green!

We gaan voor minder afval op onze Urban Trails. Daarom vragen we je een herbruikbare beker, drinkbus of camelbag mee te nemen. Aan de bevoorrading kan je je beker/drinkbus bijvullen. Heb je geen beker? Je kan ter plaatse eentje kopen aan 3 euro .

3. Borstnummer + T-shirt afhalen

Je kan je startnummer en T-shirt vanaf 18u45 afhalen aan de inschrijvingen op de speelplaats van het Sint-Romboutscollege. Breng zeker je e-ticket mee dat je na je inschrijving per mail kreeg toegestuurd. Ben je ingeschreven via een groep? Wend je dan tot bij jouw groepsverantwoordelijke voor je borstnummer. Je kan altijd later starten dan je toegewezen startwave. De laatste wave vertrekt om 20u45. Vroeger starten is echter niet mogelijk. Gelieve jouw T-shirt op te halen alvorens je start, want de T-shirtstand sluit om 20u45.

4. Bewaarplaats sporttassen

Er zijn dit jaar uitzonderlijk geen kleedkamers voorzien, maar wie zijn sporttas wil achterlaten, kan deze aan de bewaarplaats sporttassen afgeven in het Sint-Romboutscollege.

Opgelet: Losse kledingstukken of plastic zakken worden niet aanvaard. Zorg dus dat je een goed sluitende (sport)tas meebrengt om je spullen in te steken.

5. Wat vind ik zaterdag waar?

Start en finish bevinden zich op de Veemarkt. Zowel de covid safe check als het afhalen van de borstnummers en T-shirts bevinden zich op de speelplaats van het Sint-Romboutscollege.

6. Parcours

Je loopt zaterdag door maar liefst 17 Mechelse toplocaties! Benieuwd naar het volledige parcours? Bekijk het hier.

7. Kom je met de wagen?

Natuurlijk zien we jou liever met het openbaar vervoer of de fiets/te voet komen. Kom je toch met de wagen? Er zijn voldoende parkings in de buurt, ontdek alle mobiliteitsinfo hier.

8. Eindbevoorrading

We kunnen jullie helaas geen warm soepje aanbieden omwille van de verstrengde maatregelen. Maar niet getreurd, we voorzien een goedgevulde goodiebag aan de finish met o.a. een Lu suikerwafel, Vondelmolen peperkoek, Jelly Bellies, Alpro Chocodrink en AA Drink Isolemon. En je Maneblusser? Je ontvangt een flesje aan de eindbevoorrading om thuis van te genieten. Schol!

9. Inschrijven ter plaatse

Het is NIET mogelijk om ter plaatse nog in te schrijven. Heb je nog vrienden, kennissen of familieleden die zich willen inschrijven? Dit kan nog steeds online t.e.m. vrijdagavond (23u59).

10. Have fun!

Misschien wel de ultieme tip die we je kunnen meegeven. Vergeet vooral niet plezier te hebben en te genieten van deze loop.

Tot zaterdag!