Nu zaterdag mogen we jullie eindelijk verwelkomen aan de start van de Keytrade Bank Urban Trail Mechelen. Uiteraard verloopt jouw deelname op een veilige manier! We lijsten de vuistregels voor deze coronaproof editie even voor je op!

COVID SAFE TICKET PLUS

Naast het Covid Safe Ticket verplichten we ook het mondmasker op de eventsite, bij start en aankomst en in de gebouwen op het parcours. Als je bijvoorbeeld De Vleeshalle binnenloopt zet je voor de deur je mondmasker op. Loop je terug buiten, dan zet je het weer af. We rekenen hiervoor ook op jullie medewerking!

Om deel te nemen, moet je in het bezit zijn van een Covid Safe Ticket, ontdek hier alle details en voorwaarden.

Vergeet ook zeker niet je identiteitsbewijs mee te nemen!

Ben je 'Covid Safe'? Dan krijg je een Covid Safe-polsbandje. Hiermee krijg je samen met je startnummer en het dragen van een mondmasker toegang tot de startbox.

AFHALEN BORSTNUMMERS

De eventsite in het Sint-Romboutscollege werd aangepast conform de richtlijnen van het laatste overlegcomité. Zowel de covid safe check als het afhalen van de borstnummers en T-shirts bevinden zich op de speelplaats i.p.v. in de sporthal.

EINDBEVOORRADING MÉT MANEBLUSSER

We kunnen jullie helaas geen warm soepje aanbieden omwille van de verstrengde maatregelen. Maar niet getreurd, we voorzien een goedgevulde goodiebag na de finish met o.a. een Lu suikerwafel, Vondelmolen peperkoek, Jelly Bellies, Alpro Chocodrink en AA Drink Isolemon. En je Maneblusser? Je ontvangt een flesje aan de eindbevoorrading om thuis van te genieten. Schol!

En het parcours? Dat blijft volledig ongewijzigd met uitzondering van één locatie. Cinema Lumière heeft ons zopas laten weten dat ze in de gegeven omstandigheden de deuren niet kunnen openzetten en daarvoor hebben we natuurlijk alle begrip.

Kortom een veilig format, maar de unieke beleving van de Keytrade Bank Urban Trail Mechelen blijft overeind!