1. Gezond sporten
Sporten is leuk en gezond. Wees echter steeds verstandig, luister naar je lichaam en hydrateer voldoende, ook voorafgaand aan je wedstrijd! Zowel onderweg als aan de aankomst is er voldoende water en/of sportdrank aanwezig. Over hydrateren gesproken, zie puntje 2 hieronder 

2. Let's go green !
We gaan voor minder afval op onze Urban Trails. Daarom vragen we je een herbruikbare beker mee te nemen, een drinkbus of camelbag kan natuurlijk ook. Aan de bevoorrading kan je je beker/drinkbus bijvullen. Heb je geen beker? Je kan er eentje ter plaatse kopen aan 3 euro .

3. Startnummer + t-shirt afhalen
Je kan je startnummer en t-shirt vanaf 18u afhalen in de inschrijvingsruimte in het Sint Romboutscollege aan de Veemarkt. Breng zeker je e-ticket (geprint of op je smartphone) mee dat je na je inschrijving per mail kreeg toegestuurd. Je kan altijd later starten dan je toegewezen startwave. De laatste wave vertrekt om 21u35. Vroeger starten is echter niet mogelijk. Gelieve jouw t-shirt op te halen alvorens je start!

4. Kleedkamers en bewaarplaats sporttassen
Er zijn kleedkamers voor mannen en vrouwen voorzien, alsook douches. Wie zijn sporttas wil achterlaten, kan deze aan de bewaarplaats sporttassen afgeven. Opgelet: Losse kledingstukken of plastic zakken worden niet aanvaard. Zorg dus dat je een goed sluitende (sport)tas meebrengt om je spullen in te steken.

5. Wat vind ik zaterdag waar?

Parking, locatie van de inschrijvingen, start, toiletten, bewaarplaats sporttassen? het ligt allemaal vlak bij mekaar. Je vindt alle info op deze website onder "Praktische Info" Er zijn shuttle-bussen voorzien van de grindparking Nekker naar het centrum. Van 14u tot 24u rijdt de Shopping Shuttle tussen de Stadsschouwburg (Veemarkt) en de grindparking P&R Nekker. Het gaat druk zijn in Mechelen want er is heel wat te doen in de stad die avond, dus kom zeker op tijd!

6. Parcours

Het parcours is ondertussen al even bekend. Hier kan je het parcours nog eens bekijken.

7. SOEP!
Vanaf 20u00 kan je aan de hand van je borstnummer een lekker soep aangeboden door Delhaize krijgen. Smullen maar!

8. Maneblusser
Van lopen krijg je dorst ! Brouwerij het Anker schenkt iedere deelnemer (+16j) een verfrissende Maneblusser wit na de finish. Breng je supporters mee zaterdagavond? Die kunnen supporteren op het binnenplein van Brouwerij Het Anker, genieten van de live muziek, zich verwarmen aan de vuurkorven en genieten van de Mechelse bieren.

9. Inschrijven ter plaatse
Lopen in gezelschap is altijd leuk! Je kan ter plaatse ook nog inschrijven om te starten in de laatste waves. Je kan dus zeker nog een vriend, vriendin, broer, zus of .... meebrengen om een fijne sportieve zaterdagavond mee te beleven. Online inschrijven kan tot en met vrijdagavond 13 december - 23u59.

10. Have fun!
Misschien wel de beste ultieme tip die we je kunnen meegeven! Vergeet vooral niet plezier te hebben en te genieten van deze loop. Maak er samen met jouw medelopers een onvergetelijke dag van! En maak zeker een foto aan de 'I did it' wall!