Praktische info


Deelnamepakket


Steun Plan International België en ontvang een leuk gadget ter plaatse!


Programma & locatie


Startprocedure in waves


Geen tijdsregistratie


Afhalen borstnummer & T-shirt


Kleedkamers & bewaarplaats sporttassen


Bereikbaarheidsinfo


Veilig sporten


Urban Trail®?

Na 6 succesvolle edities kunnen we haast niet wachten op de volgende editie! Op zaterdagavond 11 december is de Mechelse binnenstad hét decor voor de magische Keytrade Bank Urban Trail® Mechelen, een uniek loopevenement over 6 km en 10 km langs en door tal van belangrijke Mechelse gebouwen. Voor iedereen die van het stadsleven houdt en de binnenstad in het avondlicht op een andere manier wil leren kennen, is de Keytrade Bank Urban Trail® Mechelen een must!

De Mechelen Urban Trail is meer dan een loopwedstrijd, het is ware ontdekkingstocht op loopschoenen. Het prachtige erfgoed van de binnenstad, gecombineerd met het enthousiasme van duizenden sportievelingen creëert een ongeziene sfeer onder de deelnemers.

Alles dat Mechelen bijzonder maakt, ontdek je op zaterdagavond 11 december. Locaties worden één voor één vrijgegeven in oktober en november.

Sssshhhht, hier rijpt het parcours van 6 en 10 km.

Onze mensen zijn hard aan het werk. Je ziet ze misschien niet in de stad, maar ze zijn er wel.

Op de Veemarkt, daar vertrekken en finishen we. De rest is nog even geheim, maar er zitten opnieuw pareltjes tussen!

Brouwerij Het Anker

Tradities zijn er om in ere te houden, daarom loopt het parcours uiteraard ook door Brouwerij Het Anker. Deze familiebrouwerij brouwt al 5 generaties lang bier in het Groot Begijnhof van Mechelen Bovendien trakteren we elke finisher op een verfrissende Maneblusser Wit.

Cinema Lumière

Gloednieuw in de Keytrade Bank Urban Trail Mechelen: Cinema Lumière, misschien wel de mooiste bioscoop van het land! Deze Oude Stadsfeestzaal werd omgevormd tot een stadbioscoop met drie filmzalen en opende pas recent de deuren. Je loopt door de prachtige inkomhal in interbellumstijl waar je de betonnen filmtoren ziet, bekleed met spiegels en een gouden gordijn. Eén ding is zeker: het wordt een adembenemende passage.

De Vleeshalle

Voor dat kleine hongertje onderweg… Op zaterdagavond 11 december leidt het parcours je door De Vleeshalle. In deze culinaire hotspot boden slagers ooit hun koopwaar aan. Tegenwoordig geven 13 standhouders én een pop-up hier elke dag het beste van zichzelf.

<

Binnenkort vind je hier meer info over de bereikbaarheid.

[an error occurred while processing this directive]