Vorige edities

 • 2018

  Regen kan pret niet drukken op GvA Mechelen Urban Trail

  Lopen en/of wandelen door de regen... maar ook en vooral door een resem historische panden en langs leuke verrassende locaties. Met 6000 deelnemers was ook de vijfde editie van de GvA Mechelen Urban Trail een geweldig succes!

 • 2017

  Gazet van Antwerpen Urban Trail Mechelen feestelijke afsluiter NN presents Urban Trail Series

  De Gazet Van Antwerpen Urban Trail Mechelen werd met ruim 7000 deelnemers een schot in de roos. De nocturne avondloop en -wandeling was de perfecte feestelijke afsluiter van de NN presents Urban Trail Series 2017.

 • 2016

  Nocturne Urban Trail in Mechelen: koud, maar sfeervol

  De verlichte historische gebouwen en monumenten vormden zaterdagavond voor de derde keer het decor voor de Gazet Van Antwerpen Urban Trail Mechelen. De afsluitende manche van de NN Urban Trail Series eindigde met een kille, maar tegelijk hartverwarmende nocturne over tien kilometer.

 • 2015

  4.500 lopers ontdekken Mechelen in GVA Urban Trail

  Net zoals vorig jaar was de GVA Urban Trail Mechelen een uitverkocht succes. De laatste NN Urban Trail van het seizoen bezorgde 4.500 sportievelingen een ontdekkingstocht door Mechelen.

 • 2014

  Zie de maan schijnt boven de toren

  Met meer dan 4000 waren ze. De lopers die in een prachtig verlichte stad genoten van de eerste editie van de Gazet van Antwerpen Urban Trail Mechelen.