Kim Clijsters Tennis Club

Lidmaatschap KC Tennis Club 2019

Je kan eenvoudig lid worden van de Kim Clijsters Tennis Club op volgende manier.

 • Wanneer je klikt om lid te worden wordt je in eerste instantie doorverwezen naar de website van Tennis Vlaanderen. Tennis Vlaanderen doet al de registraties en zorgt ook voor uw verzekering. Jullie krijgen nadien een login en een instructie om te betalen. Deze nieuwe rechtstreekse manier van lid worden bespaart heel wat administratie voor verschillende partijen en je kan meteen losse banen reserveren en tornooien inschrijven wanneer je de login ontvangt. Klik dus alvast door maar check eerst nog even onze prijzen in de tabel hieronder.
 • Mocht je nadien nog vragen hebben kan je die altijd stellen aan info@kimclijsterstennis.club of check de drop down menu van onze site.
Word Lid van KCTC

Dit zijn onze lidmaatschap prijzen van de Kim Clijsters Tennis Club voor 2019

Op deze manier wordt je (BIJ) LID van de KIm Clijsters Tennis Club

 • Als je reeds lid bent op een andere club kan je voor de helft van normale lidmaatschapsprijs ook bijlid worden van de Kim Clijsters Tennis Club.
 • Aangezien Kim en het bestuur van KCTC graag iets extra willen doen voor de lokale tennissers is er een SPECIALE ACTIE voor de leden van de Koninklijke Breese Tennis Club. Zij krijgen een speciale gunstprijs om het zo mogelijk te maken dat alle tennissers uit Bree heel makkelijk met mekaar kunnen afspreken en velden boeken. Bovendien kunnen zij extra mee genieten van voordeel pakketten om Padel te leren ontdekken.

COMBO TENNIS EN PADEL

Wil je tennis en padel combineren dan kan dat dankzij onze COMBINATIE PAKKETTEN.

 • Hieronder vind je een overzicht van de verschillende situaties waarin U zich kan bevinden. Bent U volledig nieuw? Bent U al ergens lid? Wij hebben hieronder duidelijk gemaakt wat U moet doen om optimaal te genieten van zowel tennis als padel in de Kim Clijsters Sport and Health Club
 • Aangezien Kim en het bestuur van KCTC graag iets extra willen doen voor de lokale tennissers is er een SPECIALE ACTIE voor de leden van de Koninklijke Breese Tennis Club om ook bij Padel goedkoper te kunnen aansluiten. Indien zij namelijk goedkoop bijlid van KCTC (tennis) worden kunnen ook zij als enige bijleden toch profiteren van de combopakketten.
Lid bij KC Tennis Club staat voor het volgende:

 • Verzekering;
 • Deelname aan alle activiteiten van KC Tennis Club (spaarkaart, ontmoetingen,...);
 • Lidnummer bij Tennis Vlaanderen;
 • Gratis deelname aan interclub (competitie);
 • Gratis huren van buiten banen;
Met het lidnummer van Tennis Vlaanderen kan u inloggen op de website van Tennis Vlaanderen. Hier kan u inschrijven voor Tornooien, allerlei info raadplegen en een baan huren op onze club.
Kortingen
 • Familie-abonnement: korting -10% op totale prijs (enkel mogelijk indien minstens drie leden uit hetzelfde gezin tegelijk hun lidmaatschap aanvragen en/of verlengen;
 • Bij-lid (indien men in een andere tennisclub de bondsbijdrage betaalt): korting -50 %;
 • Nieuwe leden vanaf 19 jaar hebben recht op een gratis deelname aan hetzij een volwassenstage, hetzij een start-to-tennis reeks. Te vermelden bij de inschrijving in het vak opmerkingen.
 • Alle leden hebben recht op een gratis deelname aan de BBQ op 24 augustus 2019!
Betaling

Gelieve het bedrag over te maken op het rekeningnummer met volgende kenmerken:
IBAN : BE38 0017 1991 4272
BIC : GEBABEBB

De betaling dient te gebeuren voor 15 januari 2019 indien u wilt interclub spelen. Indien u later betaalt kunt u nog steeds lid worden, maar is het niet meer mogelijk om nog deel te nemen aan de interclubcompetitie 2019.

Betaling kan enkel via bovenstaande rekeningnummer. Vermeld in de mededeling duidelijk voor welke personen de betaling gebeurt

Lidmaatschap 2019 aanvragen

Dit kan makkelijk, supersnel, veilig, milieuvriendelijk, en zeer leesbaar via het online-formulier

Formulier lidmaatschap