Kim Clijsters Tennis Club

In 1999 werd de eerste steen van TC De Boneput gelegd, een gezellige tennisclub gelegen in het groen. Nu 20 jaar later in 2019 wordt een nieuw hoofdstuk geschreven.

Terwijl de Academy van Kim Clijsters al enkele jaren op volle toeren draait wil Kim haar naam ook meer verbinden aan het 'club gebeuren' want KC TC is er voor iedereen en is niet enkel een opleidingscentrum.

"De club moet vooral een plaats zijn waar elke bezoeker zich thuis voelt, ongeacht zijn of haar niveau, en waar kinderen de kans krijgen om sport op een leuke manier te beoefenen".
Kim Clijsters

Iedereen is hier welkom: van kinderen die spelenderwijs hun basisvaardigheden kweken, over recreanten die gewoon graag een balletje slaan tot gedreven competitiespelers die hun gading vinden in het ruime aanbod van tornooien, interclubcompetities,...enz.

KC TC kan van een prachtige infrastructuur genieten: 10 outdoor gravelbanen en binnen nog eens 5 granulaatbanen en 3 US Open hardcourt-terreinen, inderdaad, perfecte kopie├źn van de banen waarop Kim Clijsters driemaal de Amerikaanse Grand Slam won. Voor opleidingen (voor beginners tot en met toppers) doet de club een beroep op de Kim Clijsters Academy.

KC TC heeft een kernbestuur met 9 werkgroepen.

U kan ons contacteren via info@kimclijsterstennis.club

Tot gauw!