Nieuws

Herbeleef de 42ste KBC Nacht via de samenvatting van Sporza

04.07.2021

Na een recordeditie van de KBC Nacht in Heusden-Zolder is het nagenieten met volle teugen. Voor zij die maar niet genoeg krijgen van al het spektakel dat zich op zaterdagavond afspeelde in het Atletiekstadion De Veen, is er de samenvatting van Sporza. Herbeleef de 42ste editie in alle rust via onderstaande link. Hopelijk zien we u volgend jaar terug!

Lees meer

42ste KBC Nacht levert topatletiek van de bovenste plank op

03.07.2021

De 42ste editie van de KBC Nacht in Heusden-Zolder werd er eentje om in te kaderen. Naast de Belgische records van Elise Vanderelst en Cynthia werd het een atletiekavond om duimen en vingers bij af te likken. De met momenten hevige regenval bleek uiteindelijk geen spelbreker.

Lees meer

Vanderelst verpulvert 42 jaar oud BR, Bolingo knalt in gietende regen naar BR

03.07.2021

Vooraf werd er gemikt op één Belgisch record tijdens de 42ste editie van de KBC Nacht in Heusden-Zolder. Een dolle atletiekavond later sneuvelden twee BR's met het verhoopte record bij Elise Vanderelst én een verbetering van het BR op de baanronde door Cynthia Bolingo.

Lees meer

Volg de 42ste KBC Nacht op de voet!

03.07.2021

Vandaag staat in Heusden-Zolder de 42ste KBC Nacht gepland. Het belooft een mooie atletiekavond te worden waarin aanvallen op Belgische records centraal staan. Hieronder lijsten we op waar u de meeting zoal kan volgen.

Lees meer

Vijf disciplines om naar uit te kijken op de 42ste KBC Nacht

02.07.2021

Morgen, zaterdag 3 juli, vindt in Heusden-Zolder de 42ste KBC Nacht plaats. Voor heel wat Belgische atleten wordt het één van de laatste kansen om de benen te testen met het oog op de Olympische Spelen in Tokio. Het wordt zonder meer een boeiende Nacht, waar het vooral uitkijken wordt naar deze vijf disciplines.

Lees meer