Inschrijvingen

De inschrijvinge zijn afgesloten.

Geselecteerde atleten

De "KBC Nacht" is een internationale meeting. Er wordt dus gelopen met borstnummers van de organisatie. Voorinschrijvingingen zijn absoluut noodzakelijk omdat het startnummer van iedere atleet, omwille van de automatische uitslagenverwerking, vooraf moet kunnen ingegeven worden.

Ieder jaar opnieuw wordt het speciaal daartoe opgerichte secretariaat van de KBC Nacht geconfronteerd met administratieve problemen die veel tijd in beslag nemen, zowel voor de atleet als voor de administratieve staf.

Om onnodige moeilijkheden te voorkomen en de inschrijvingen vlot te laten verlopen, houden wij ons aan de volgende inschrijvingsprocedure:

  • alle inschrijvingen gebeuren via de website www.kbcnacht.be.
  • Het nodige inschrijvingsformulier moet volledig en correct ingevuld worden tegen WOENSDAG 23 JUNI 2021 - 23u59. Inschrijvingen na deze datum kunnen spijtig genoeg niet aanvaard worden.

Het is niet omdat de inschrijving ons tijdig werd toegestuurd, dat de inschrijving ook aanvaard is! Alle aanvaarde deelnemers zullen op vrijdag 25 juni een persoonlijke bevestigingsemail krijgen. Zonder deze email zal je op 3 JULI niet mogen deelnemen! Let er dus op dat het opgegeven e-mailadres zeker correct is! Op vrijdag 25 juni zal ook de namenlijst met deelnemers die aanvaard werden, gepubliceerd worden op de website zodat je kan nakijken of je op de lijst staat, mochtest je om een technische reden de bevestigingsmail niet ontvangen hebben.

Startlijsten en programma

De startlijsten en het volledige programma met uurrooster van het jeugdprogramma en voorprogramma zullen uiterlijk op donderdag 1 juli om 12u00 te zien zijn op onze website www.kbcnacht.be.

De startlijsten en baanindelingen worden opgemaakt door de organisatie. Het is niet mogelijk om deze te laten wijzigen. De organisatie behoudt het recht om atleten te delibereren.

Toegangskaarten voor je supporters

Je kan ook je supporters meebrengen en een ticket kopen voor de KBC Nacht. Om een ticket te kopen, klik hier.

Elke atleet heeft recht op 1 begeleider. In de persoonlijke bevestigingse-mail van de atleet, zal deze kunnen aangeven wie zijn begeleider is, als ook een accreditatie aanvragen. Het is belangrijk dat je als atleet je coach/begeleider vooraf registreert via de link in de bevestigingsmail.

Aanmelding van de atleten

De atleten dienen zich minstens 1 uur voor hun respectievelijke proef aan te melden op het wedstrijdsecretariaat aan het stadion waar zij de nodige documenten zullen ontvangen: startnummer, polsbandje & korte briefing.

Nog vragen?

Is er iets niet duidelijk, hebt u nog problemen, neem dan contact op met de organisatie.

A.V.Toekomst
Rerum Novarumstraat 21
3530 Helchteren
E: secretariaatavt@gmail.com