Inschrijvingen

Je krijgt op 31 augustus, samen met jouw bevestigingsemail, ook de procedure toegestuurd om jouw coach of begeleider (max. 1 pers.), conform de geldende Corona / Covid 19 maatregelen, accreditatie te verschaffen.

Aanmelding hoofdprogramma: enkel via athletes liaison Marc Corstjens!

De "KBC Nacht" is een internationale meeting. Er wordt dus gelopen met borstnummers van de organisatie. Voorinschrijvingingen zijn absoluut noodzakelijk omdat het startnummer van iedere atleet, omwille van de automatische uitslagenverwerking, vooraf moet kunnen ingegeven worden.

Ieder jaar opnieuw wordt het speciaal daartoe opgerichte secretariaat van de KBC Nacht geconfronteerd met administratieve problemen die veel tijd in beslag nemen, zowel voor de atleet als voor de administratieve staf.

Om onnodige moeilijkheden te voorkomen en de inschrijvingen vlot te laten verlopen, houden wij ons aan de volgende inschrijvingsprocedure:

  • alle inschrijvingen gebeuren via de website www.kbcnacht.be.
  • Het nodige inschrijvingsformulier moet volledig en correct ingevuld worden tegen WOENSDAG 26 AUGUSTUS 2020 - 12u00. Inschrijvingen na deze datum kunnen spijtig genoeg niet aanvaard worden.

In vergelijking met de vorige edities werken wij vanaf dit jaar niet meer met minima's maar met een maximum aantal deelnemers per proef! Hiervoor zullen de inschrijvers de mogelijkheid hebben om een prestatie in te vullen van het huidig of het vorig seizoen.

Het is niet omdat de inschrijving ons tijdig werd toegestuurd, dat de inschrijving ook aanvaard is! Alle aanvaarde deelnemers zullen op maandag 31 augustus een persoonlijke bevestigingsemail krijgen. Zonder deze email zal je op 6 SEPTEMBER niet mogen deelnemen! Let er dus op dat het opgegeven e-mailadres zeker correct is! De atleten die niet geselecteerd zijn wegens max. aantal overschreden ontvangen een mail dat zij op een wachtlijst komen.

Op maandag 31 augustus zal ook de namenlijst met deelnemers die aanvaard werden, gepubliceerd worden op de website zodat je kan nakijken of je op de lijst staat, moest je om een technische reden de bevestigingsmail niet ontvangen hebben.

Startlijsten en programma

De startlijsten en het volledige programma met uurrooster van het jeugdprogramma en voorprogramma zullen uiterlijk op donderdag 3 september om 12u00 te zien zijn op onze website www.kbcnacht.be.

De startlijsten en baanindelingen worden opgemaakt door de organisatie. Het is niet mogelijk om deze te laten wijzigen. De organisatie behoudt het recht om atleten te delibereren.

De organisatie behoudt zich het recht om dit uurschema nog bij te stellen in functie van Corona maatregelen opgelegd door de overheid.

Aanmelding van de atleten

De atleten dienen zich minstens 1 uur voor hun respectievelijke proef aan te melden op het wedstrijdsecretariaat aan het stadion waar zij de nodige documenten zullen ontvangen: startnummer, polsbandje & korte briefing.

Coronamaatregelen

Op de eventsite gelden een aantal maatregelen voor atleten en hun begeleiders:

  • Per atleet is er max. 1 begeleider toegestaan!
  • Belangrijk hierbij is dat je als atleet je begeleider/coach VOORAF dient te registreren via de link in je bevestigingsmail!
  • Check zeker je spam of reclame folder indien je je bevestigingsmail niet hebt ontvangen.
kbc nacht coronamaatregelen

Nog vragen?

Is er iets niet duidelijk, hebt u nog problemen, neem dan contact op met de organisatie.

A.V.Toekomst
Rerum Novarumstraat 21
3530 Helchteren
E: secretariaatavt@gmail.com