Bereikbaarheid

ADRES & ROUTEBESCHRIJVING

Stadion DE VEEN, Veenderweg, 3550 Heusden

 

Hoe bereik je best stadion De Veen?

Vanaf Brussel/Leuven (ca 80km)
Volg de E 314 vanaf Leuven richting Genk. Tot "afrit 28 Heusden-Zolder". Aan de afrit naar rechts richting "Heusden-Zolder". Volg de "KBC-Nacht"-pijlen.

Vanaf Antwerpen (ca 65 km):
volg de E 313 /A13 richting Hasselt ca 56 km- tot de "afrit 26 Beringen-Paal" - sla rechtsaf op de N29 richting Beringen - gedurende ca 2,5 km deze N29 aanhouden - tot aan verkeerslichten (juist over de brug van het Albertkanaal) te Beringen- sla rechtsaf op de N72 richting HEUSDEN- gedurende ca 4 km deze N72 aanhouden. Vanaf de verkeerslichten in Beringen is er bewegwijzering: volg de " KBC-Nacht "-pijlen.

Vanaf Eindhoven (ca 55 km):
vanaf Eindhoven steeds de bewegwijzering "richting Hasselt" aanhouden - tot aan de verkeerslichten op het kruispunt van de N715 met de N719 te Helchteren (= ca 6 km voorbij Hechtel) - sla hier rechtsaf en neem de N719 richting Heusden-Zolder - volg gedurende 8 km deze N719 tot aan de kerk van HEUSDEN centrum. Vanaf hier is er bewegwijzering : volg de " KBC-Nacht "-pijlen.

Vanaf Heerlen (ca 40 km):
volg de E314 richting Antwerpen ca 40km- tot de "afrit 28 (N72) Beringen/Heusden-Zolder" - sla links af op de N72 en rij ca 4 km tot "Heusden". Volg de bewegwijzering " KBC-Nacht "

 

KBC Nacht TOEGANKELIJK VOOR MENSEN MET EEN HANDICAP

De organisatie van de KBC-Nacht levert extra inspanningen om het sportevenement toegankelijk te maken voor mensen met een handicap.

We schenken daarbij aandacht aan de toegankelijkheid van het Stadion de Veen:

  • Er zijn voorbehouden parkeerplaatsen voor mensen met een handicap (zowel voor mensen die over een blauwe gehandicaptenparkeerkaart beschikken als voor wie niet over zo'n kaart beschikt en toch gebruik wensen te maken nemen van deze voorziening). In beide gevallen dient men op voorhand (uiterlijk op woensdag 26 juni) contact op te nemen met de organisatie (gegevens hieronder) zodat een speciale parkeerkaart kan opgestuurd worden.
  • Voor de hoofdtribune is er een zone gecreŽerd waar rolwagens, mensen met krukken, mensen met autisme,... kunnen plaatsnemen zodat ook zij de atleten goed kunnen zien. Hier mag telkens de persoon met handicap plaatsnemen + 1 begeleider om iedereen de kans te geven een plaats te hebben met maximale zichtbaarheid.
  • Er wordt aandacht besteed aan de algemene toegankelijkheid voor mensen met een handicap.
  • Er is een aangepaste toilet beschikbaar.

Wens je gebruik te maken van bovenstaande voorzieningen, of wil je gewoon meer informatie? Neem dan contact met de organisatie van de KBC- via arne.brinckman@golazo.com.