Nieuws

Iserbyt: 'Zege doet heel veel deugd'

11.11.2021

Een week geleden kwam Eli Iserbyt op het EK niet in het wedstrijdverhaal voor, in Niel was de renner van Pauwels Sauzen-Bingoal opnieuw aan het feest. ?Deze zege doet heel veel deugd.?

Lees meer

Iserbyt wint spektakelstuk en is alleen leider

11.11.2021

De Jaarmarktcross in Niel heeft een spektakelstuk opgeleverd. Eli Iserbyt en Toon Aerts deden in de slotfase beiden een gooi naar de overwinning, maar finaal moest er gesprint worden om een winnaar aan te duiden. Daarin had Iserbyt nog net iets meer over om zijn negende triomf van het seizoen over de streep te trekken.

Lees meer

Brand: 'Met mij ben je nooit klaar'

11.11.2021

Lucinda Brand boekte in Niel haar vierde overwinning van het seizoen. De Europese en wereldkampioene deed dat net zoals vorig jaar na een achtervolgingsrace. Annemarie Worst was blij dat ze nog eens kon meedoen voor de overwinning.

Lees meer

Hattrick voor Brand

11.11.2021

Lucinda Brand heeft voor de derde keer op rij de Jaarmarktcross in Niel gewonnen. Een slechte start en een sterke Annemarie Worst dwongen de wereldkampioene wel tot het uiterste om de zege over de streek te trekken. Denise Betsema vervolledigde het Nederlandse podium.

Lees meer

Junior Bauwens knokt na pittige strijd naar eerste zege

11.11.2021

De Jaarmarktcross voor junioren heeft een pittige strijd voor de bloemen opgeleverd. Wies Nuyens leek in de slotronde op weg naar de zege, maar moest na een foutje voor de laatste passage in de zandbak toch nog de duimen leggen voor Senne Bauwens.

Lees meer

Kleine broer van Blanka Vas aan het feest in Niel

11.11.2021

Krijgen we met Hongarije er straks een crossland bij? Na de sterke prestaties van Kata Blanka Vas bij de vrouwen was donderdag haar jongere broer Barnabas aan het feest in de Telenet Superprestige in Niel. Bij de eerstejaars nieuwelingen schreef Matthiis De Keersmaecker de Jaarmarktcross op zijn naam.

Lees meer

Jaarmarktcross in Niel krijgt extra vleugje spektakel

10.11.2021

De Jaarmarktcross in Niel keerde een jaar geleden al terug naar zijn roots. Het nieuwe (oude) jasje krijgt dit seizoen nog een aantal 'retouches'. Een spectaculaire afdaling en een kruipende klim zijn de ideale ingrediƫnten voor de Europese kampioenen om voor het eerst hun trui te showen. Afspraak op donderdag 11 november voor de derde manche van de Telenet Superprestige.

Lees meer